Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Trillingsdempers type A

Cilindrische Trillingsdempers Type A, vervaardigd van roestbestendig metaal of in een RVS-uitvoering

De cilindrische trillingsdempers Type A zijn ontworpen met een metrisch uitwendig tapeind aan beide zijden voor eenvoudige installatie. Deze dempers zijn vervaardigd met hoogwaardig natuurrubber (NR) met een hardheid van 55 Shore A ± 5%, wat hen een middelharde structuur geeft. Het gebruik van natuurlijk rubber zorgt voor uitstekende dempingseigenschappen en duurzaamheid.
Bovendien zijn de dempers uitgerust met roestbestendig metaal of in een RVS-uitvoering, waardoor ze geschikt zijn voor diverse omgevingen en toepassingen.

Toepassingen: Trillingsdempers Type A worden gebruikt om trillingen en schokken te absorberen, geluidsoverlast te verminderen en energie op te vangen. Ze vinden toepassing in een breed scala aan industrieën, waaronder machinebouw, automotive, luchtvaart, elektronica en meer. Deze dempers zijn ideaal voor gebruik in machines, motoren, pompen, compressoren, ventilatoren en andere apparatuur waar trillingscontrole cruciaal is.

Maatwerkopties: Voor specifieke behoeften bieden wij op maat gemaakte cilindrische trillingsdempers aan. Zowel metaal als rubber, alsook de hardheid, kunnen naar uw wensen en vereisten worden aangepast om te voldoen aan de eisen van uw toepassing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerkopties.

trillingsdempersrubber dempers

Filters

Maateenheid: millimeters

 

Ø D
Vanaf tot en met
H
Vanaf tot en met
per pagina