Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Raamrubbers, H-profielen

Volrubber profielen, zoals pees- en raamrubberprofielen, dienen diverse doelen bij de montage van ruiten en plaatmaterialen.

Peesprofielen zijn flexibele rubberen profielen met een peesachtige kern en worden vaak gebruikt om glas of ander materiaal in een frame te bevestigen. Ze zorgen voor afdichting en bevestiging door het materiaal in een groef te houden.

Raamrubberprofielen zijn specifiek ontworpen om ruiten in voertuigen, zoals auto's, boten, vrachtwagens en campers, te monteren en af te dichten. Ze passen zich aan de vorm van het raam aan en creëren zo een waterdichte afdichting.

 

Over het algemeen vervullen deze volrubberprofielen de volgende functies:

  • Afdichting: Ze zorgen voor een water- en luchtdichte afdichting tussen het glas of het plaatmateriaal en het omliggende frame, waardoor vocht, stof en lucht worden buitengesloten.
  • Bevestiging: Ze houden het glas of het plaatmateriaal stevig op zijn plaats, zelfs bij trillingen of beweging, waardoor het risico op losraken verkleint.
  • Bescherming: Ze bieden bescherming aan de randen van het glas of het materiaal tegen beschadiging door schokken of schuren tegen het frame.

Al met al zijn rubberprofielen zoals peesprofielen en raamrubberprofielen belangrijke componenten in voertuigen en andere toepassingen waar glas en plaatmateriaal moeten worden gemonteerd als afdichting, bevestiging en bescherming gewenst zijn.

 

Hier vindt u kunststof wiggen en pezen voor rubberen raamprofielen en peesprofielen.

 

Raamrubbers kunnen worden geproduceerd in diverse kleuren en hardheden. Standaard bieden wij de meest gangbare profielen aan in het zwart en een hardheid van 60 Shore A. Onze prijzen zijn gebaseerd op deze kleur en hardheidsgraad. Elk product is voorzien van uitgebreide informatie, zoals afmetingen, kleuropties, hardheid en het gewicht per meter.

 

Ontdek meer over het materiaal (TPE/SEBS) voor deze H-vormige afdichting door hier te klikken, of klik voor meer informatie over de extrusie van profielen hier.

RaamrubbersH-profielen

Filters

Maateenheid: millimeters

 

A2
Vanaf tot en met
A1
Vanaf tot en met
B1
Vanaf tot en met
B
Vanaf tot en met
A
Vanaf tot en met
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Peesprofiel voor diktes 2.5 mm en 4 mm dam 7.5 mm
    A1: 2.5 A2: 4 A: 16 B: 20.5 B1: 7.5
    € 9,52 € 7,87 Vanaf € 5,71
  2. Peesprofiel voor diktes 4 mm en 4 mm dam 6 mm
    A1: 4 A2: 4 A: 16 B: 23 B1: 6
    € 11,65 € 9,63 Vanaf € 6,99
  3. Peesprofiel voor diktes 4 mm en 6 mm dam 8 mm
    A1: 4 A2: 6 A: 18 B: 30 B1: 8
    € 12,28 € 10,15 Vanaf € 7,37
  4. Peesprofiel voor diktes 5 mm en 8 mm dam 6 mm
    A1: 5 A2: 8 A: 18 B: 26 B1: 6
    € 12,14 € 10,03 Vanaf € 7,28
  5. Peesprofiel voor diktes 3 mm en 5 mm dam 5 mm
    A1: 3 A2: 5 A: 18 B: 26 B1: 5
    € 9,95 € 8,22 Vanaf € 5,97
  6. Peesprofiel voor diktes 4 mm en 5 mm dam 7 mm
    A1: 4 A2: 5 A: 18 B: 24 B1: 7
    € 10,21 € 8,44 Vanaf € 6,12
  7. Peesprofiel voor diktes 6 mm en 8 mm dam 5 mm
    A1: 6 A2: 8 A: 18 B: 28 B1: 5
    € 11,13 € 9,20 Vanaf € 6,68
  8. Peesprofiel voor diktes 6 mm en 6 mm dam 8 mm
    A1: 6 A2: 6 A: 19 B: 25 B1: 8
    € 10,38 € 8,58 Vanaf € 6,23
  9. Peesprofiel voor diktes 6 mm en 6 mm dam 5 mm
    A1: 6 A2: 6 A: 19 B: 30 B1: 5
    € 12,04 € 9,95 Vanaf € 7,22
  10. Peesprofiel voor diktes 5 mm en 7 mm dam 6 mm
    A1: 5 A2: 7 A: 19 B: 23 B1: 6
    € 10,95 € 9,05 Vanaf € 6,57
  11. Peesprofiel voor diktes 4 mm en 5 mm dam 6 mm
    A1: 4 A2: 5 A: 20 B: 30 B1: 6
    € 11,36 € 9,39 Vanaf € 6,81
  12. Peesprofiel voor diktes 5 mm en 6 mm dam 6.3 mm
    A1: 5 A2: 6 A: 20 B: 30 B1: 6.3
    € 10,71 € 8,85 Vanaf € 6,43
  13. Peesprofiel voor diktes 5 mm en 7 mm dam 8 mm
    A1: 5 A2: 7 A: 20 B: 28 B1: 8
    € 12,26 € 10,13 Vanaf € 7,36
  14. Peesprofiel voor diktes 6 mm en 9 mm dam 8 mm
    A1: 6 A2: 9 A: 20 B: 27 B1: 8
    € 11,81 € 9,76 Vanaf € 7,09
  15. Peesprofiel voor diktes 4 mm en 5 mm dam 7 mm
    A1: 4 A2: 5 A: 21 B: 29 B1: 7
    € 13,14 € 10,86 Vanaf € 7,89
  16. Peesprofiel voor diktes 5 mm en 5 mm dam 7 mm
    A1: 5 A2: 5 A: 21 B: 29 B1: 7
    € 12,71 € 10,50 Vanaf € 7,62
  17. Peesprofiel voor diktes 6 mm en 5 mm dam 9.5 mm
    A1: 6 A2: 5 A: 21 B: 29.5 B1: 9.5
    € 12,67 € 10,47 Vanaf € 7,60
  18. Peesprofiel voor diktes 6 mm en 7 mm dam 8.5 mm
    A1: 6 A2: 7 A: 21 B: 29 B1: 8.5
    € 12,63 € 10,44 Vanaf € 7,57
  19. Peesprofiel voor diktes 3 mm en 3 mm dam 7 mm
    A1: 3 A2: 3 A: 21 B: 27 B1: 7
    € 9,90 € 8,18 Vanaf € 5,94
  20. Peesprofiel voor diktes 6 mm en 10 mm dam 8 mm
    A1: 6 A2: 10 A: 22 B: 31 B1: 8
    € 10,74 € 8,88 Vanaf € 6,45
  21. Peesprofiel voor diktes 8 mm en 4 mm dam 7 mm
    A1: 8 A2: 4 A: 22 B: 32 B1: 7
    € 12,89 € 10,65 Vanaf € 7,73
  22. Peesprofiel voor diktes 10 mm en 4 mm dam 8 mm
    A1: 10 A2: 4 A: 22 B: 30 B1: 8
    € 9,91 € 8,19 Vanaf € 5,94
  23. Peesprofiel voor diktes 7 mm en 8 mm dam 10 mm
    A1: 7 A2: 8 A: 24 B: 36 B1: 10
    € 14,24 € 11,77 Vanaf € 8,54
  24. Peesprofiel voor diktes 8 mm en 4 mm dam 8.5 mm
    A1: 8 A2: 4 A: 24 B: 31 B1: 8.5
    € 11,91 € 9,84 Vanaf € 7,14
  25. Peesprofiel voor diktes 5 mm en 12 mm dam 7.5 mm
    A1: 5 A2: 12 A: 25 B: 25 B1: 7.5
    € 13,37 € 11,05 Vanaf € 8,02
  26. Peesprofiel voor diktes 11 mm en 7 mm dam 25 mm
    A1: 7.5 A2: 11 A: 25 B: 31 B1: 7
    € 12,87 € 10,64 Vanaf € 7,72
  27. Peesprofiel voor diktes 7.5 mm en 13 mm dam 8 mm
    A1: 7.5 A2: 13 A: 25 B: 30 B1: 8
    € 13,02 € 10,76 Vanaf € 7,82
  28. Peesprofiel voor diktes 5 mm en 14 mm dam 6 mm
    A1: 5 A2: 14 A: 25 B: 30 B1: 6
    € 13,19 € 10,90 Vanaf € 7,91
  29. Peesprofiel voor diktes 8 mm en 9 mm dam 10.5 mm
    A1: 8 A2: 9 A: 26 B: 33.5 B1: 10.5
    € 13,87 € 11,46 Vanaf € 8,32
  30. Peesprofiel voor diktes 5 mm en 6 mm dam 11 mm
    A1: 5 A2: 6 A: 27 B: 38 B1: 11
    € 15,27 € 12,62 Vanaf € 9,16
  31. Peesprofiel voor diktes 11.5 mm en 11.5 mm dam 12 mm
    A1: 11.5 A2: 11.5 A: 27 B: 35 B1: 12
    € 13,46 € 11,12 Vanaf € 8,07