Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Silicone (VMQ) O-ring snoer 60 Shore A

Siliconenrubber O-ring snoer 60 Shore A

Silicone O-ring snoer wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van afdichtingen en O-ringen die niet verkrijgbaar zijn voor pneumatische systemen. Siliconenrubber O-ring snoer met een hardheid van 60 Shore A wordt meestal gebruikt bij toepassingen met lucht en hogere temperaturen.

Siliconenrubber ronde snoer heeft een uitstekende hittebestendigheid tot ruim 200ºC. Het blijft flexibel bij lage temperaturen tot -70°C en is ook bestand tegen ultraviolet licht, ozon, weersinvloeden en chemicaliën, maar niet tegen minerale oliën en vetten. Siliconenrubber O-ring snoer is matig ontvlambaar en veroorzaakt geen rookvergiftiging.

Het siliconen materiaal heeft goede elektrisch isolerende eigenschappen en een superieure veroudering-en ozonbestendigheid. Vanwege de hoge mate van fysiologische inertheid wordt siliconenrubber ook in de medische en voedingsindustrie toegepast. Silicone rubber is ook bestand tegen bacteriën en schimmels.

Silicone rubber O-ringen hebben een temperatuurbereik van -55º tot + 200º C en zijn bestand tegen:
- hoge temperaturen
- veroudering
- weersinvloeden
- diverse chemicaliën
- ultraviolet licht


Ze zijn echter niet bestand tegen:
-brandstoffen
- oplosmiddelen
- minerale oliën en vetten

Exclusieve rubber snoeren of O-ringen die niet op onze website worden aangeboden, kunnen worden besteld. Neem hierover contact met ons op, wij helpen u graag.

siliconen snoersnoeren van siliconen

Filters

Maateenheid: millimeters

 

Ø D2
Vanaf tot en met
per pagina