Celrubber platen NEOPREEN zwart

Cr is in de praktijk zeer vaak onder handelsnamen bekend, waarvan Neoprene of Neopreen van DuPont de bekendste is. Een andere benaming is Chloroprene rubber.

Neopreen combineert diverse goede eigenschappen van andere rubbers, waardoor het een kwalitatief redelijk goed en breed inzetbaar rubber is. Dit celrubber met gesloten celstructuur is goed oliebestendig en heeft een betere vlamdovendheid dan de meeste andere rubbersoorten. Verder is neopreen celrubber goed bestand tegen veroudering en logen in normale omstandigheden. Het is weers- en verouderingsbestendig.

Het wordt breed ingezet in toepassingen als afdichtingen, pakkingen en flenspakkingen. Uiteraard is dit materiaal uitstekend te verwerken en wordt het ook gesneden of gestanst geleverd. Neopreen celrubber in de zwarte kleur is geschikt als afdichtingsband bij water en vele andere vloeistoffen. Dit celrubber wordt gebruikt als onder andere als isolatie in aluminium en stalen ramen en afdichting in scheidingswanden. Neopreen schuimband wordt veel toegepast in de carrosseriebouw, vliegtuigindustrie, scheepsbouw en automobielindustrie. De prijzen voor afname van meerdere rollen tegelijk zijn op aanvraag verkrijgbaar.

De onderstaande platen zijn NIET voorzien van een dubbelzijdige kleeflaag.

De dichtheid van het materiaal is 140/180 kg/m3, de toleranties zijn volgens ISO 3302-1 P3. Voor technische gegevens en overige informatie verwijzen wij u graag naar onze pagina met datasheets op de website.

 

Alleen volle rollen celrubber kunnen worden geruild of geretourneerd. Als de platen op lengte afgesneden zijn is dat niet mogelijk.

neopreen celrubberCelrubber  plaat

10 Artikel(en)

per pagina

10 Artikel(en)

per pagina

Copyright © 2019 Technirub