Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Machinevoeten, in hoogte verstelbaar

Nivelleerbare (in hoogte verstelbare) machinevoeten reduceren en absorberen diverse soorten trillingen, bijvoorbeeld van schokken en slagen bij draaibanken, ponsmachines en vele andere machines. De wrijving tussen rubber en vloer voorkomt dat de machine zich verplaatst.

Alle metaaldelen van de machinevoeten zijn verzinkt en de bovenzijde van de bout is voorzien van een zeskant.

Al onze machinevoeten, zowel de in hoogte verstelbare als de dempers met vaste hoogte, absorberen trillingen, stoten en slagen. Door de machinevoeten in hoogte te verstellen kan een machine eenvoudig waterpas worden gesteld. De montage van rubber voeten is zeer eenvoudig en ankerbouten zijn hierdoor overbodig.

Het rubbercompound van een rubber voet is natuurrubber (NR) met hardheid 55 Shore A ± 5% (middelhard). Het metaal van de machinevoet is roestbestendig.

In hoogte verstelbare machinevoeten en dempers zijn ook in RVS (roestvast staal) en afwijkende hardheden zoals 45 en 70 Shore A verkrijgbaar. Naast de uitvoering in een ander materiaal kunnen dempers ook in andere vormen worden gemaakt dan op de website staat vermeld. Deze dempers zijn alleen op aanvraag leverbaar.

rubberen machinevoetenmachinevoet

Ø D
Vanaf tot en met
H
Vanaf tot en met
per pagina
  1. Machinevoet 250 kg
    Ø D: 68 H: 28
    € 11,53 € 9,53 Vanaf € 6,92
  2. Machinevoet 600 kg
    Ø D: 80 H: 27
    € 25,54 € 21,11 Vanaf € 15,33