Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Zelfklemmende kantafwerkprofielen

PVC Zelfklemmende U-profielen voor Kantafwerking

Ontdek onze uitgebreide collectie zelfklemmende kantafwerkprofielen: perfecte oplossingen voor afdichting, kantafwerking en bescherming. Onze assortimenten omvatten zorgvuldig vervaardigde profielen, variërend van U-profielen met metalen klemmen tot varianten met sponsrubber- of volrubberafdichtingen.

Deze veelzijdige profielen dienen als ideale afwerkings- en afdichtingsoplossingen voor verschillende toepassingen, waaronder stootranden, kabel- en leidingbescherming. De zelfklemmende ontwerpen, met hun eenvoudige installatie en duurzame eigenschappen, bieden een betrouwbare oplossing voor verschillende projecten.

 

Zelfklemmend profiel

 

Bij elk product wordt de buigingsradius gespecificeerd, zodat u kunt verifiëren of het gewenste profiel geschikt is voor uw toepassing.

Hier is een uitleg van de buigingsradius:

a = de kleinste mogelijke buigingsradius om een plaat heen

b = de minimale buigingsradius, bijvoorbeeld in een gat of in de binnenbocht van een plaat.

c = de minimale buigingsradius aan de buitenzijde van een bocht. Deze maat is vooral van belang bij gecombineerde profielen met aangehechte sponsrubber- of volrubberprofielen.

d = de minimale buigingsradius aan de binnenzijde van een bocht. Dit is met name relevant voor gecombineerde profielen met aangehechte sponsrubber- of volrubberprofielen.

Filters

Maateenheid: millimeters

 

B
Vanaf tot en met
H
Vanaf tot en met
Klembereik in mm
Vanaf tot en met
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina