Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

Technirub is al sinds 1987 specialist in technisch rubber

Al sinds het openen van de eerste productieafdeling in 1987 is Technirub International B.V. zeer succesvol. De verkoopactiviteiten groeiden sindsdien gestaag en de productie nam een hoge vlucht. Dankzij het vertrouwen van vele consumenten - van particulier tot multinational - in ons bedrijf en product, is Technirub vandaag de dag uitgegroeid tot een unieke en gespecialiseerde onderneming die alle gangbare technieken in huis heeft voor de productie van hoogwaardige rubberartikelen, voor de extrusie van profielen en vormartikelen en voor het computergestuurd snijden en stansen.

 

De visie van Technirub:

Integriteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht zijn tijdloze ingrediënten van een succesvol recept. De bedrijfscultuur, prestatie- en vernieuwingsdrang ondersteunen de rentabiliteit en waarborgen daardoor de continuïteit van de onderneming.

Technirub koestert enerzijds de traditionele waarden die de onderneming succesvol hebben gemaakt, maar staat anderzijds open voor vernieuwende ideeën die kansen bieden in een steeds veranderende maatschappij. Zij geeft deze kernwaarden vorm door middel van een moderne en professionele bedrijfsvoering, waarbij een eventuele samenwerking met derden niet uit de weg wordt gegaan. De wensen en eisen van medewerkers, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden worden samengesmeed tot ijzersterke combinaties, nieuwe dienstverleningsconcepten en vernieuwingen in de organisatie. Technirub International B.V. blijft daardoor een betrouwbare, flexibele en innovatieve partner, nu en in de toekomst.