Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

SBR plaatrubbers

SBR Plaatrubbers - Met en Zonder Inlage

Ontdek onze uitgebreide selectie SBR plaatrubbers, zowel met als zonder inlage, geschikt voor diverse toepassingen. SBR (Styreen Butadieen Rubber) is een veelzijdige synthetische rubbersoort met een breed scala aan gebruiksmogelijkheden.

SBR Plaatrubbers - Zonder Inlage: Deze SBR platen zonder inlage bieden uitstekende slijtvastheid en elasticiteit voor verschillende toepassingen. Beschikbaar in verschillende hardheden en voornamelijk in de kleur zwart. Ideaal voor uiteenlopende industrieën.

SBR Plaatrubbers - Met Inlage: Onze SBR platen met inlage zijn ontworpen voor verbeterde stevigheid en stabiliteit. Ze bieden duurzaamheid en zijn geschikt voor projecten waar extra versterking nodig is. Beschikbaar in diverse afmetingen en diktes.

Alle SBR plaatrubbers zijn verkrijgbaar per strekkende meter of in volle rollen. Op verzoek kunnen we op maat snijden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Belangrijkste Kenmerken van SBR:

  • Uitstekende slijtvastheid
  • Geschikt voor diverse temperaturen
  • Beschikbaar in verschillende hardheden
  • Weersbestendigheid (minder dan andere rubbersoorten)
  • Ideaal voor industriële en commerciële toepassingen

Ontdek de veelzijdigheid van SBR plaatrubbers en pas ze toe volgens uw unieke behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor op maat gesneden van SBR platen.

 

«« Lees meer over materiaaleigenschappen TPE,SBR, NBR, HNBR, EPDM, Neopreen, Viton, Siliconen, Pararubber en Polyurethaan »»

 

 

Filters

Maateenheid: millimeters

 

H
Vanaf tot en met
per pagina
Van hoog naar laag sorteren