Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Flenspakkingen en platte rubber ringen

Flenspakkingen worden in eigen fabriek gestanst

Flenspakkingen, afdichtingen en platte rubber ringen worden door ons op verschillende manieren en van vele materialen gemaakt. Op deze pagina's staan alleen de pakkingen die van standaard plaatrubber zoals NR/SBR, NBR , Neopreen, Siliconenrubber en Viton worden gemaakt, maar het is ook mogelijk de rubber pakkingen e.d. te maken van andere soorten plaatmateriaal, die niet op onze website vermeld staan zoals bijvoorbeeld kurk en papierpakking.. 

De flenspakkingen met en zonder boutgaten worden gemaakt met stansmessen op onze zwenkarmstansen en brugstansen, maar ook met de plotters, die pakkingen van iedere gewenste vorm kunnen maken. Vandaar dat wij pakkingen kunnen maken van 0,3 mm tot vele centimeters dik.

Snelle levering van platte rubber ringen met en zonder boutgaten

Wij hebben weliswaar flenspakkingen en platte rubber ringen in vele maten en materialen op voorraad, maar gezien de grote verscheidenheid aan maten en materialen kan het zijn dat uw rubber ring speciaal moet worden gemaakt. In geval van nood kan dat zeer snel.

Pakkingen gaan meestal kapot op een ongelukkig moment. Wij zijn echter in staat om met een plotter op zeer korte termijn een pakking voor u te vervaardigen. Stuur ons een technische tekening in PDF- (met maatvoering, dus geen schets) of ander formaat (DXF, CAD/CAM of IGS). Na invoering in de plotter wordt het product direct in de juiste vorm en afmetingen gemaakt.

 

Wellicht is ondanks ons enorme aanbod de door u gezochte afmeting of vorm niet op onze website te vinden? Neem dan contact met ons via het contactformulier of stuur een e-mail.

 

Klik op een van de afbeeldingen van ons overzicht om een keuze uit ons assortiment te kunnen maken en online te bestellen.

Copyright © 2019 Technirub