Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

In de zomervakantie is Technirub voor drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf maandag 20 juli t/m vrijdag 7 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die geplaatst zijn na 16 juli pas in week 33 door ons in behandeling worden genomen.

Vanaf maandag 10-08-2020, 08:00 uur zijn wij u graag van dienst.

Flenspakkingen, platte rubber ringen

Flenspakkingen, afdichtingen en platte rubber ringen worden door ons op verschillende manieren en van vele materialen gemaakt. Hieronder staan alleen pakkingen die van standaard plaatrubber zoals NR/SBR, NBR , neopreen, siliconenrubber en Viton worden gemaakt.

De flenspakkingen met en zonder boutgaten worden gemaakt met CNC-snijmachines. Omdat de meeste pakkingen met snijmachines worden gemaakt kunnen ze in elke gewenste vorm, van elk gewenst materiaal en in elke gewenste hoeveelheid worden geproduceerd. Wij maken pakkingen van 0,3 mm tot vele centimeters dik.

Pakkingen gaan meestal kapot op een ongelukkig moment. Wij kunnen met een plotter echter op zeer korte termijn een pakking voor u vervaardigen. Staat de door u gewenste pakking niet in het onderstaande overzicht, stuur ons dan een technische tekening als PDF (met maatvoering, dus geen schets) of in een ander formaat (DXF, CAD/CAM of IGS). Dan maken wij de door u gewenste pakking in het gewenste materiaal.