Bezig met laden...

Betaalmethoden in de webshop

MultiSafePay (MSP) is een payment-service-provider die voor ons de onlinebetalingen afhandelt. Via MSP bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL

PayPal (+2,9% betaaltoeslag)

Creditcard: (MasterCard, Visa, Maestro)

Overboeking (vooruitbetaling)

Mister Cash / Bancontact

Giro Pay

SOFORT Banking

ING HomePay

Belfius

KBC

 

Veilige betaalomgeving
Zodra u gaat beginnen met afrekenen, komt u terecht in een beveiligde internetomgeving. Uw transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in uw internetbrowser.

 

Handig om te weten
Bij het afrekenen met PayPal wordt +2,9% betaaltoeslag in rekening gebracht. Alle overige betaalmethodes zijn gratis.
Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we u direct een bevestiging en versturen we uw bestelling z.s.m.
Uw bestelling wordt pas verstuurd als wij de betaling ontvangen hebben.

 

Achteraf betalen voor zakelijke klanten
We begrijpen dat u als bedrijf op rekening wilt bestellen en maken dit graag mogelijk. We willen wel graag zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven die minstens 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel hiervoor in aanmerking. Daarnaast doen we altijd een financiële achtergrondcheck.
Voldoet uw bedrijf aan de voorwaarden? Dan kunnen bestellingen op rekening worden geplaatst. Dit kan door te mailen naar info@technirub.nl.

 

betaalmethoden rubber shop