Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

O-ringen en O-ring snoer (rond)

O-ringen worden snel geleverd

Wij leveren vele duizenden maten O-ringen en snoeren uit voorraad, in diverse rubbersoorten voor o.a. hydraulische en pneumatische toepassingen. De meest gebruikte rubbersoort voor O-ringen en snoeren is NBR rubber, maar ook ringen in EPDM, Viton en siliconen hebben wij op voorraad. Omdat afdichtingen meestel defect raken op de meest ongelukkige momenten is een snelle levering van O-ringen en O-ringsnoer noodzakelijk  Daarom werken wij samen met een groot aantal bedrijven in binnen- en buitenland om een snelle levering te kunnen waarborgen. Indien noodzakelijk doen wij ons uiterste best om u binnen 24 uur een passende oplossing te bieden voor uw hydraulische of pneumatische probleem. O-ringen en andere afdichtingen kunnen ook op maat gedraaid worden uit kunststof.

Welke O-ringen zijn voor u geschikt?

O-ringen, vele duizenden maten zijn online te bestellen in vele rubberkwaliteiten. O-ringen worden voornamelijk gebruikt voor afdichtingen in hydraulische en pneumatische systemen. De keuze van de rubberkwaliteit hangt af van de toepassing. NBR wordt overwegend gebruikt bij oliën, siliconenrubber bij hogere temperaturen en in omgevingen waar met voedsel gewerkt wordt.  Om als aandrijfsnaren te gebruiken zijn rubbersoorten als silicone e.d. meer geschikt. O-ringen worden ook niet alleen gebruikt voor afdichtingen. Toepassingen zijn ook bijvoorbeeld als decoratie, voor sieraden, meubels, bescherming en zo zijn er nog vele toepassingen te noemen.

 

Voor de webshop hebben wij ons (voorlopig) beperkt tot de standaard O-ringen in NBR 70 shore A en NBR 90 shore A, EPDM, Siliconenrubber en Viton rubber. Bijvoorbeeld Teflon gecoate O-ringen en O-ringen voor medische toepassingen zijn niet opgenomen in de webshop. Deze O-ringen en snoer wordt alleen op aanvraag geleverd..

 

Mocht ondanks ons enorme aanbod de door u gezochte afmeting of uitvoering niet op in onze webshop te vinden zijn, neem dan contact op via contactformulier of stuur een e-mail.

 

Klik op een van de afbeeldingen van ons overzicht om een keuze uit ons assortiment te kunnen maken en online te bestellen.

Copyright © 2019 Technirub