Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Ring- en snoer afdichtingen

Wij leveren vele duizenden maten O-ringen en snoeren uit voorraad, in diverse rubbersoorten voor o.a. hydraulische en pneumatische toepassingen maar ook voor decoratieve doeleinden, sieraden, meubels, bescherming en andere toepassingen van O-ringen.
De meestgebruikte rubbersoort voor O-ringen en snoeren is NBR rubber, maar ringen in EPDM, Viton en siliconen hebben wij ook standaard op voorraad.

Omdat afdichtingen meestal defect raken op de meest ongelukkige momenten is een snelle levering van O-ringen en O-ring snoer noodzakelijk. Wij helpen u daarbij graag!

Welke O-ringen zijn voor u geschikt? De keuze van de rubberkwaliteit hangt af van de toepassing.
NBR wordt overwegend gebruikt bij oliën, siliconenrubber bij hogere temperaturen en in omgevingen waar met voedsel wordt gewerkt. Silicone zijn zeer geschikt voor het maken van aandrijfsnaren. Zie specificaties per rubbersoort hieronder.


In onze webshop hebben wij de meest gangbare O-ringen opgenomen. Rubber ringen zijn in NBR 70 Shore A en NBR 90 Shore A, EPDM, siliconenrubber en Viton®. Overige materialen en soorten, zoals met Teflon gecoate O-ringen en O-ringen voor medische toepassingen en andere speciale uitvoeringen, worden alleen op aanvraag geleverd.

Exclusieve rubber snoeren of O-ringen die niet op onze website worden aangeboden, kunnen worden besteld. Neem hierover contact met ons op, wij helpen u graag.