Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Sponsrubber en mosrubber profielen en snoeren

Sponsrubber en mosrubber profielen vierkant, rechthoekig en rond

Sponsrubber en mosrubber is een geëxtrudeerd profiel, de buitenmantel is glad, maar de binnenzijde is geblazen en dus sponsvormig. Standaard is dit materiaal verkrijgbaar in rond, halfrond, rechthoekig en vierkant profiel. Ook zijn er diverse speciale profielen op voorraad. Standaard worden de vierkante en rechthoekige sponsrubber profielen van EPDM-rubber gemaakt, de sponsrubber snoeren t/m 25 mm worden geproduceerd van Neopreen-rubber (CR), grotere rubbersnoeren worden geproduceerd van EPDM-rubber. Sponsrubber profielen worden geëxtrudeerd en niet uit plaat gesneden zoals celrubber. Dit materiaal kenmerkt zich door een redelijk herstelvermogen en dito mechanische sterkte (huid).

Sponsrubber en mosrubber profielen zijn leverbaar per meter

De minimale afname van sponsrubber profielen is 1 meter. Alleen volle rollen sponsrubber kunnen worden geruild of geretourneerd. Als de producten op lengte afgesneden zijn is ruilen of retourneren niet mogelijk.

Informatie over sponsrubber en mosrubber

Voor meer details verwijzen wij u naar onze website met bijbehorende datasheets

Copyright © 2019 Technirub