Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

In de zomervakantie is Technirub voor drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf maandag 20 juli t/m vrijdag 7 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die geplaatst zijn na 16 juli pas in week 33 door ons in behandeling worden genomen.

Vanaf maandag 10-08-2020, 08:00 uur zijn wij u graag van dienst.

Mosrubber (sponsrubber) profielen en snoeren

Mosrubber (sponsrubber) profielen vierkant, rechthoekig en rond

Mosrubber wordt ook wel sponsrubber genoemd. Sponsrubber is een geëxtrudeerd profiel en is rondom voorzien van een dichte en gladde huid, maar de binnenzijde is geblazen en dus sponsvormig.
Dit materiaal is verkrijgbaar als rond, halfrond, rechthoekig en vierkant profiel. Meestal worden de vierkante en rechthoekige sponsrubber profielen en rubbersnoeren met een grotere diameter van EPDM-rubber gemaakt, de sponsrubber snoeren t/m 25 mm daarentegen worden geproduceerd van neopreen-rubber (CR). Sponsrubber profielen worden geëxtrudeerd en niet uit plaat gesneden zoals celrubber.
Eigenschappen van sponsrubber zijn onder andere een redelijk hoge mechanische sterkte en herstelvermogen.


Wat is het verschil tussen celrubber en sponsrubber?
Celrubber is een geschuimd materiaal. Het bestaat uit met inert gas gevulde gesloten cellen die niet met elkaar in verbinding staan. Sponsrubber daarentegen is een geschuimd materiaal met gesloten cellen die wel onderling met elkaar in verbinding staan.

Heeft u een vraag over sponsrubber profielen of bent u op zoek naar maatwerk? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zijn u graag van dienst!