Rubber U-profielen met luchtkamer

Bezig met laden...

Deze rubber U-profielen met een luchtkamer worden gebruikt als stootrand, bescherming en afdichting. Voor de meubelindustrie worden deze rubber profielen vaak geproduceerd in kleuren. Dit materiaal is bijzonder geschikt voor buitentoepassingen omdat het uv- en weerbestendig is. Dit materiaal bevat geen roet, waardoor het niet afgeeft.

Kwaliteiten, kleuren en uitvoeringen van rubber U-profiel met luchtkamer

Al onze rubber profielen worden geproduceerd volgens ISO 3302-1 E2, overige normen zijn in overleg ook mogelijk.

De volrubber profielen kunnen in allerlei kleuren en hardheden worden gemaakt. Op onze website worden de meest gangbare profielen aangeboden in de kleur zwart en de hardheid 60 Shore A, hierop zijn onze prijzen gebaseerd.
Bij elk artikel staan gegevens zoals maat, kleur, hardheid en gewicht per meter vermeld.
Aangezien wij zelf rubber profielen produceren, kunnen wij ze ook naar uw tekening of model maken. De minimumafname van deze profielen is 10 meter.


Alle onderstaande U-profielen met luchtkamer worden per order geproduceerd. Daarom kunnen wij geen monsters sturen en is retourneren niet mogelijk.

Rubber stootranden met luchtkamer zijn gemaakt van SEBS, een thermoplastisch elastomeer (TPE).

SEBS algemene informatie:
- bevat geen roet (hierdoor ontstaan er dus géén zwarte strepen)
- bestand tegen verdunde zuren en logen en zeer goed bestand tegen water
- bestand tegen uv- en ozonstraling
- matig bestand tegen veel plantaardige (onverzadigde) vetten en zeer slecht bestand tegen dierlijke vetten
- slecht bestand tegen smeerolie, benzine en andere brandstoffen en veel oplosmiddelen
- goed bestand tegen alcohol en glycol
- geschikt voor medische toepassingen, contact met lichaam en speelgoed

Neem bij vragen of twijfels over de materiaalkeuze gerust contact op met een van onze experts! Wij adviseren u graag.

u profiel rubber u profiel met luchtkamer

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. C: 3.6
    B: 15.5
    A: 21.5
    D: 7
    E: 1.7
    € 7,74 € 6,40
  2. C: 4
    B: 8
    A: 24
    D: 17
    E: 2
    € 6,97 € 5,76
  3. C: 5
    B: 13
    A: 22
    D: 10
    E: 2.5
    € 7,14 € 5,90
  4. C: 6
    B: 14
    A: 40
    D: 29
    E: 2.5
    € 8,20 € 6,78
  5. C: 6
    B: 11
    A: 18
    D: 10
    E: 2
    € 6,49 € 5,36
  6. C: 8
    B: 12
    A: 23.5
    D: 11
    E: 1.5
    € 6,49 € 5,36
  7. C: 9
    B: 14
    A: 40
    D: 29
    E: 2.5
    € 8,65 € 7,15
  8. C: 9
    B: 13
    A: 25.5
    D: 15.3
    E: 2
    € 7,90 € 6,53
  9. C: 10
    B: 15
    A: 35
    D: 25
    E: 2.5
    € 7,68 € 6,35
  10. C: 10
    B: 20
    A: 30
    D: 20
    E: 4.5
    € 7,87 € 6,50
  11. C: 10
    B: 18
    A: 25
    D: 15
    E: 4
    € 7,78 € 6,43
  12. C: 11
    B: 21
    A: 32
    D: 22
    E: 4.5
    € 8,81 € 7,28
  13. C: 11
    B: 25
    A: 39
    D: 18
    E: 4
    € 8,09 € 6,69
  14. C: 12
    B: 15
    A: 33
    D: 18
    E: 3
    € 8,17 € 6,75
  15. C: 17
    B: 23
    A: 40
    D: 15
    E: 3
    € 8,95 € 7,40
  16. C: 17
    B: 25
    A: 40
    D: 15
    E: 4
    € 9,03 € 7,46
  17. C: 17
    B: 22
    A: 35
    D: 16
    E: 2.5
    € 8,19 € 6,77

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren