Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Trillingsdempers type B

Cilindrische Trillingsdempers Type B, vervaardigd van roestbestendig metaal of in een RVS-uitvoering

Cilindrische trillingsdempers Type B zijn voorzien van een inwendig draadgat aan één zijde en een uitwendig draadeind aan de andere zijde. Deze dempers zijn vervaardigd met hoogwaardig natuurrubber (NR) met een hardheid van 55 Shore A ± 5%, wat hen een middelharde structuur geeft. Het gebruik van natuurlijk rubber zorgt voor uitstekende dempingseigenschappen en duurzaamheid. Daarnaast zijn de dempers uitgerust met roestbestendig metaal of verkrijgbaar in een RVS-uitvoering, waardoor ze geschikt zijn voor diverse omgevingen en toepassingen.

Toepassingen: Trillingsdempers Type B bieden een effectieve oplossing voor het absorberen van trillingen en schokken, het verminderen van geluidsoverlast en het opvangen van overtollige energie. Ze worden veel gebruikt in diverse industrieën, waaronder machinebouw, automotive, luchtvaart, elektronica en meer. Deze dempers zijn bijzonder geschikt voor toepassingen in machines, motoren, pompen, compressoren, ventilatoren en andere apparatuur waar precisiecontrole van trillingen van vitaal belang is.

Maatwerkopties: Voor specifieke behoeften bieden wij op maat gemaakte cilindrische trillingsdempers aan. Zowel metaal als rubber, alsook de hardheid, kunnen naar uw wensen en vereisten worden aangepast om te voldoen aan de eisen van uw toepassing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerkopties.

trillingsdempersrubber demper

Filters

Maateenheid: millimeters

 

Ø D
Vanaf tot en met
H
Vanaf tot en met
per pagina