Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Rubber profielen

Online een keuze maken uit duizenden rubber profielen

Wij zijn producent van rubber profielen en hebben vele duizenden spuitplaten (matrijzen) waarmee wij rubber profielen kunnen maken. De meeste rubberprofielen extruderen wij van thermoplastische rubber zoals TPE en TPV, maar ook EPDM, Viton en Siliconenrubber (VMQ) zijn mogelijk. De keuze voor de gebruikte compound is afhankelijk van uw eisen: de gewenste hardheid, bestendigheid tegen hoge temperaturen, chemicaliën, uv-licht enz.

Kwaliteiten, kleuren en uitvoeringen van rubber profielen

Al onze profielen worden geproduceerd volgens ISO 3302-1 E2, overige normen zijn in overleg eveneens leverbaar.

De volrubber profielen kunnen in allerlei kleuren en hardheden gemaakt worden. Standaard wordt de kleur zwart en de hardheid 60 shore aangeboden, hierop zijn ook de in de webshop vermelde prijzen gebaseerd. Onze rubber profielen kunnen ook gemaakt worden naar uw model of tekening met duidelijke maatvoering vanaf een lengte van 10 meter.

 

De minimale afname voor zowel een bestaand als nieuw voor u geproduceerd rubberprofiel is 10 meter. Alle opdrachten voor onderstaande producten worden dan ook per order geproduceerd, helaas is er om deze reden ook geen mogelijkheid tot het sturen van monsters. Speciaal geproduceerde producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Eventueel vermelde gewichten zijn in gram per meter.

 

Klik op een van de afbeeldingen voor een overzicht met beschikbare profielen of om een profiel online te bestellen.

Copyright © 2019 Technirub