Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Rubber trapdoppen

Rubber trapdoppen voor metalen traptreden voorzien van gaten van ongeveer 15 mm doorsnede. De trapdoppen zijn geschikt voor gebruik in allerlei metalen treden, aluminium, RVS of verzink staal. Geschikt voor vele soorten treden om uitglijden te voorkomen. Door aanbrengen van deze doppen kan de veiligheid aanzienlijk verhoogd worden. De doppen worden gemaakt van slijtvast TPE rubber. Anti-slipeigenschappen en geluiddempende werking van deze trapdoppen zijn prima.

De ronding aan de onderzijde maakt eenvoudige montage mogelijk. De pilaar aan de onderzijde is lang zodat een klemmend effect wordt bereikt als de dop in de geperforeerde trede is aangebracht. De doppen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken omdat het materiaal UV bestendig is.

Omdat wij deze doppen in eigen beheer maken is het ook mogelijk de doppen in een door u gewenste kleur te produceren. Zo kunt u de kleur van de doppen afstemmen op de kleur van uw treden.

 

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

Copyright © 2019 Technirub