Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

In de zomervakantie is Technirub voor drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf maandag 20 juli t/m vrijdag 7 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die geplaatst zijn na 16 juli pas in week 33 door ons in behandeling worden genomen.

Vanaf maandag 10-08-2020, 08:00 uur zijn wij u graag van dienst.

Rubber trapdoppen

Rubber trapdoppen voor metalen traptreden voorzien van gaten van ongeveer 15 mm doorsnede. De trapdoppen zijn geschikt voor gebruik in allerlei metalen treden, aluminium, RVS of verzinkt staal om uitglijden te voorkomen. Door het aanbrengen van deze doppen kan de veiligheid aanzienlijk worden verhoogd. De doppen worden gemaakt van slijtvast TPE rubber. De antislipeigenschappen en geluiddempende werking van deze trapdoppen zijn uitstekend.

Dankzij de ronding aan de onderzijde geschiedt de montage op tamelijk eenvoudige wijze. De pilaar aan de onderzijde is lang, zodat een klemmend effect wordt bereikt als de dop in de geperforeerde trede is aangebracht. De doppen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken omdat het materiaal UV-bestendig is.

Omdat wij deze doppen in eigen beheer maken, kunnen we ze ook in de door u gewenste kleur produceren. Zo kunt u de kleur van de doppen en traptreden op elkaar afstemmen.

 rubber trapdoppenrubber trapdoppen

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren