Celrubber platen EPDM zwart zelfklevend

Zwarte zelfklevende celrubber platen op rol en op maat gesneden

Zwarte zelfklevende celrubber platen zijn geproduceerd van een schuimvormig materiaal dat zowel uit gesloten cellen als open / semigesloten cellen kan bestaan. De gesloten soorten celrubber zijn vrijwel ondoordringbaar voor vloeistoffen en gas en hebben, afhankelijk van de kwaliteit, redelijke tot goede mechanische eigenschappen. De bekendste kwaliteiten zijn NR, EPDM en CR (neopreen). Zo is EPDM meer uv- en ozonbestendig en kenmerkt neopreen zich door een betere bestendigheid tegen olie en een groter vlamdovend vermogen. De vermelde prijzen zijn voor platen die gemaakt zijn van zwart EPDM celrubber met kleeflaag en gelden per strekkende meter. De hardheid is ca. 25 shore A, de toleranties zijn volgens ISO 3302-1 P3.

De zelfklevende celrubber platen van celrubber zijn ook in wit en grijs en zonder kleeflaag leverbaar. Celrubber platen worden standaard in EPDM aangeboden, maar andere rubbersoorten zijn op aanvraag eveneens leverbaar.

Alleen volle rollen celrubber kunnen worden geruild of geretourneerd. Als de rollen op lengte afgesneden zijn is dat niet mogelijk.

 

Celrubber platen zelfklevendCelrubber gestanst

10 Artikel(en)

per pagina

10 Artikel(en)

per pagina

Copyright © 2019 Technirub