Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Afgeronde H-profielen

Rubberen H-profielen zijn gespecialiseerde afdichtings- en verbindingsprofielen die de vorm van de letter "H" hebben. Ze worden vaak ingezet om een solide en efficiënte afdichting te creëren tussen twee oppervlakken, zoals ruiten en plaatmaterialen. Deze profielen met hun "H"-vormige structuur vinden talrijke toepassingen in:

 

 1. Ramen en Deuren: Ze fungeren als afdichtingsprofielen rond ramen en deuren, waardoor tocht, waterinfiltratie en geluidsoverdracht verminderd worden.
 2. Automotive: In voertuigen worden H-profielen frequent gebruikt voor afdichtingsdoeleinden in ramen, deuren en kofferbakafdichtingen.
 3. Industrieel: In industriële omgevingen dienen ze als afdichtingen voor machines, panelen en andere constructies.
 4. Bouw: Rubberen H-profielen worden ook toegepast in de bouwsector, bijvoorbeeld voor het afdichten van glasgevels of het verbinden van verschillende bouwmaterialen.

 

De rubbermenging van deze H-profielen biedt buigzaamheid, duurzaamheid en uitstekende afdichtingseigenschappen, waardoor ze effectief zijn in de bescherming tegen elementen zoals water, lucht en stof. Bovendien kunnen ze vervaardigd worden in verschillende kleuren, en zelfs in transparante varianten, zodat ze voldoen aan uiteenlopende esthetische en functionele behoeften.

 

H-profielen profielen kunnen worden geproduceerd in diverse kleuren en hardheden. Standaard bieden we de meest gangbare profielen aan in zwart, met een hardheid van 60 Shore A, wat de basis is voor onze prijzen. Elk product wordt voorzien van uitgebreide informatie, waaronder afmetingen, kleuropties, hardheid en het gewicht per meter.

 

Ontdek meer over het TPE/SEBS materiaal van dit H-vormige afdichting hier, of lees verder over de extrusie van profielen hier.

verbindings h profielrubber verbindings profiel

Filters

Maateenheid: millimeters

 

A2
Vanaf tot en met
A1
Vanaf tot en met
B1
Vanaf tot en met
B
Vanaf tot en met
A
Vanaf tot en met
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rubber H-profiel inw, 2.5 + 2.5 mm, BxH: 8x6.2 mm
  A1: 2.5 A2: 2.5 A: 6.2 B: 8 B1: 3
  € 7,27 € 6,01 Vanaf € 4,37
 2. Rubber H-profiel inw, 3.5 + 3.5 mm, BxH: 8x7.2 mm
  A1: 3.5 A2: 3.5 A: 7.2 B: 8 B1: 2.8
  € 7,31 € 6,04 Vanaf € 4,38
 3. Rubber H-profiel inw, 10+10 mm, BxH: 70x33 mm
  A1: 10 A2: 10 A: 33 B: 70 B1: 20
  € 23,34 € 19,29 Vanaf € 14,00