Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

In de zomervakantie is Technirub drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf vrijdag 19 juli t/m vrijdag 9 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die na 17 juli zijn geplaatst, pas in week 33 door ons in behandeling worden genomen.

Trillingsdempers type C

Cilindrische Trillingsdempers Type C, vervaardigd van roestbestendig metaal of in een RVS-uitvoering

De cilindrische trillingsdempers Type C zijn voorzien van een inwendig draadgat aan beide zijden, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden bevestigd. Deze dempers zijn vervaardigd met hoogwaardig natuurrubber (NR) met een hardheid van 55 Shore A ± 5%, wat resulteert in een middelharde structuur. Het gebruik van natuurlijk rubber biedt uitstekende dempingseigenschappen en duurzaamheid. Bovendien is het metaal van de trillingsdemper roestbestendig, waardoor deze geschikt is voor verschillende omgevingen en toepassingen.

Toepassingen: Trillingsdempers Type C zijn essentieel voor trillingscontrole, schokabsorptie en geluidsreductie in diverse industrieën zoals machinebouw, automotive en luchtvaart. Dankzij hun ontwerp met inwendige draadgaten zijn ze ideaal voor stevige bevestiging in machines, motoren, pompen en meer. Deze rubberen dempers verbeteren de prestaties, levensduur en veiligheid van systemen door trillingen en schokken te absorberen, geluidsoverlast te verminderen en energie effectief te absorberen.

Maatwerkopties: Voor specifieke behoeften bieden wij op maat gemaakte cilindrische trillingsdempers aan. Zowel metaal als rubber, alsook de hardheid, kunnen naar uw wensen en vereisten worden aangepast om te voldoen aan de eisen van uw toepassing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerkopties.

 trillingsdemperrubber demper

Filters

Maateenheid: millimeters

 

Ø D
Vanaf tot en met
H
Vanaf tot en met
per pagina
  1. Trillingsdemper 70x45 mm Type C M10
    Ø D: 70 H: 45
    € 9,97 € 8,24