Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Koelkast- en koelcelafdichtingen

Een rubber koelkastprofiel, ook bekend als een "e-profiel," is een specifiek type rubberen afdichtingsprofiel dat wordt gebruikt voor het afdichten van koelkasten en koelceldeuren. Hier zijn enkele kenmerken:

  1. Toepassing: Deze rubberen profielen worden speciaal ontworpen en vervaardigd voor gebruik op bepaalde typen koelkasten en grote koelceldeuren.
  2. Afdichting: Het primaire doel van een rubber koelkastprofiel is om een effectieve afdichting te bieden wanneer de deur van de koelkast of koelcel wordt gesloten. Dit helpt om de temperatuur binnenin de koelkast of koelcel te behouden en voorkomt warmteoverdracht van buitenaf.
  3. Zonder Magneetstrip: In tegenstelling tot sommige andere afdichtingsprofielen die magneetstrips bevatten voor extra hechting en afdichting, worden rubber koelkastprofielen zonder magneetstrip geleverd. Dit betekent dat ze voornamelijk vertrouwen op de compressie van het rubber om een luchtdichte en waterdichte afdichting te creëren.

Al met al zijn rubber koelkastprofielen of e-profielen essentiële componenten om ervoor te zorgen dat koelkasten en koelcellen efficiënt functioneren door de juiste temperatuur te behouden en energie te besparen. Ze zijn ontworpen voor specifieke toepassingen en worden geleverd zonder magneetstrip om aan de behoeften van verschillende koelkast- en koelcelmodellen te voldoen.

 

Raamrubbers kunnen worden geproduceerd in diverse kleuren en hardheden. Standaard bieden we de meest gangbare profielen aan in zwart, met een hardheid van 60 Shore A, wat de basis is voor onze prijzen. Elk product wordt voorzien van uitgebreide informatie, waaronder afmetingen, kleuropties, hardheid en het gewicht per meter.

 

Ontdek meer over het TPE/SEBS materiaal van dit koelkast- en koelcelafdichtingsprofielen hier, of lees verder over de extrusie van profielen hier.

rubber voor koelkastenrubber voor koelcellen

Filters

Maateenheid: millimeters

 

Hoogte
Vanaf tot en met
Breedte
Vanaf tot en met
per pagina