Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

In de zomervakantie is Technirub voor drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf maandag 20 juli t/m vrijdag 7 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die geplaatst zijn na 16 juli pas in week 33 door ons in behandeling worden genomen.

Vanaf maandag 10-08-2020, 08:00 uur zijn wij u graag van dienst.

Celrubber stroken, banden en platen (ook zelfklevend)

Technirub heeft een ruim assortiment afdichtingsbanden. Celrubber wordt geleverd in stroken, platen en als band. Zelfklevend en niet-zelfklevend NR, EPDM en CR (neopreen).

Celrubber is een geschuimd materiaal dat zowel uit gesloten cellen als open/semigesloten cellen kan bestaan. Gesloten celrubber is vrijwel ondoordringbaar voor vloeistoffen en gas en heeft, afhankelijk van de kwaliteit, redelijke tot goede mechanische eigenschappen.
De bekendste rubber kwaliteiten zijn NR, EPDM en CR (neopreen).

Celrubber wordt geleverd in stroken, banden en platen. Op aanvraag kan celrubber worden gestanst als flenspakking, vlakke rubber ring of in de door u gewenste vorm en afmeting.
Celrubber wordt gestanst of gesneden op CNC-snijmachines. Alle onderstaande artikelen (gesneden banden, stroken en platen) kunnen zonder en met enkelzijdig of dubbelzijdig zelfklevende laag geleverd worden.

Alle producten worden per order op lengte gesneden.

Wat is het verschil tussen celrubber en sponsrubber?

Celrubber is een geschuimd materiaal (EPDM). Het bestaat uit met inert gas gevulde gesloten cellen die niet met elkaar in verbinding staan. Sponsrubber daarentegen is een geschuimd materiaal met open cellen die wel onderling met elkaar in verbinding staan.