Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Celrubber stroken en platen (ook zelfklevend)

Celrubber wordt geleverd in stroken en platen, ook zelfklevend

Celrubber is een schuimvormig materiaal dat zowel uit gesloten cellen als open/semigesloten cellen kan bestaan. Gesloten celrubber is vrijwel ondoordringbaar voor vloeistoffen en gas en heeft, afhankelijk van de kwaliteit, redelijke tot goede mechanische eigenschappen. De bekendste rubber kwaliteiten zijn NR, EPDM en CR (neopreen). Zo is EPDM meer uv- en ozonbestendig en kenmerkt neopreen zich door een betere bestendigheid tegen olie en een groter vlamdovend vermogen. Zelfklevend celrubber wordt standaard in EPDM aangeboden, maar andere rubbersoorten zijn op aanvraag eveneens leverbaar. De hardheid is circa 25 shore A, de toleranties zijn volgens ISO 3302-1 P3.

Leveringsvorm van celrubber artikelen

Celrubber wordt geleverd in stroken, platen en als pakkingring. Celrubber kan ook worden gestanst of gesneden om bijvoorbeeld dienst te doen als pakking. Alle stansartikelen of gesneden stroken of platen kunnen zonder en met zelfklevende laag (dubbelzijdig kleefband) geleverd worden.

Voor meer details over de eigenschappen van celrubber verwijzen wij u naar onze webpagina met datasheets.

 

Alleen volle rollen celrubber kunnen worden geruild of geretourneerd. Als de profielen of platen op lengte afgesneden zijn is dat niet mogelijk.

Copyright © 2019 Technirub