Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

In de zomervakantie is Technirub drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf vrijdag 19 juli t/m vrijdag 9 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die na 17 juli zijn geplaatst, pas in week 33 door ons in behandeling worden genomen.

Aanslagbuffers type E met bolle bovenzijde

De aanslagbuffers type E worden vaak gebruikt voor wat hogere belastingen omdat deze stootbuffers robuust zijn uitgevoerd. Deze rubber dempers kunnen zowel gebruikt worden om bijvoorbeeld machines op te plaatsen, als aanslagbuffer of begrenzing voor deuren en hekken. Taps toelopende rubber aanslagdempers worden voor veel doeleinden gebruikt.

Het rubbercompound van aanslagbuffers type D is natuurrubber (NR) met hardheid 55 Shore A ± 5% (middelhard). Het metaal van de rubber buffer is roestbestendig.

Rubber buffers zijn ook in RVS (roestvast staal) en afwijkende hardheden zoals 45 en 70 Shore A verkrijgbaar. Naast de uitvoering in een ander materiaal kunnen dempers ook in andere vormen worden gemaakt dan op de website staat vermeld. Deze dempers zijn alleen op aanvraag leverbaar.

rubberen aanslagbuffersdemper met inwendig draadeind

Filters

Maateenheid: millimeters

 

Ø D
Vanaf tot en met
H
Vanaf tot en met
per pagina