Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Parabolische trillingsdempers

Parabolische trillingsdempers en aanslagbuffers, vervaardigd van hoogwaardig metaal.

De parabolische trillingsdempers en aanslagbuffers zijn ontworpen met een uitwendig draad aan één zijde voor moeiteloze installatie. Deze dempers zijn gemaakt van hoogwaardig natuurrubber (NR) met een hardheid van 55 Shore A ± 5%, waardoor ze een optimale balans bieden tussen stevigheid en flexibiliteit. Het gebruik van natuurlijk rubber zorgt voor uitstekende dempingseigenschappen en duurzaamheid. Bovendien is het gebruikte metaal roestbestendig, waardoor deze dempers geschikt zijn voor diverse omgevingen en toepassingen.

Toepassingen: Parabolische trillingsdempers en aanslagbuffers zijn onmisbaar voor trillingscontrole, schokabsorptie en geluidsreductie in verschillende sectoren, waaronder machinebouw, automotive en luchtvaart. Dankzij hun ontwerp met uitwendige draadeinden zijn ze ideaal voor stevige bevestiging in machines, motoren, pompen en andere apparatuur. Deze rubberen dempers verbeteren de prestaties, levensduur en veiligheid van systemen door trillingen en schokken te absorberen, geluidsoverlast te verminderen en energie efficiënt te absorberen.

Maatwerkopties: Voor specifieke behoeften bieden wij op maat gemaakte parabolische trillingsdempers en aanslagbuffers aan. Zowel het metaal als het rubber, evenals de hardheid, kunnen worden aangepast aan uw wensen en vereisten om te voldoen aan de specifieke eisen van uw toepassing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerkopties.

 parabolische trillingsdemperparabolische trillingsdemper

Filters

Maateenheid: millimeters

 

Ø D
Vanaf tot en met
H
Vanaf tot en met
per pagina