Rubber U-profielen rechte onderzijde

Rubber U-profielen met rechte onderzijde worden gebruikt voor het monteren van ruiten en plaatmaterialen in auto's, boten, vrachtwagens en campers. Ook in de deuren- en kozijnenbouw wordt dit soort profielen vaak gebruikt. Als bescherming tegen scherpe kanten kunnen deze u-profielen vastgekit worden op diverse ondergronden. Om vrijwel onzichtbaar te zijn in aluminiumkozijnen kunnen de U-profielen ook in zilverkleur of van translucent materiaal gemaakt worden.

Kwaliteiten, kleuren en uitvoeringen van rubber U-profiel recht

Al onze rubber profielen worden geproduceerd volgens ISO 3302-1 E2, overige normen zijn in overleg ook mogelijk.

De volrubber profielen kunnen in allerlei kleuren en hardheden worden gemaakt. Op onze website worden de meest gangbare profielen aangeboden in de kleur zwart en de hardheid 60 Shore A, hierop zijn onze prijzen gebaseerd.
Bij elk artikel staan gegevens zoals maat, kleur, hardheid en gewicht per meter vermeld.
Aangezien wij zelf rubber profielen produceren, kunnen wij ze ook naar uw tekening of model maken. De minimumafname van deze profielen is 10 meter.


Alle onderstaande profielen met een rechte onderzijde worden per order geproduceerd. Daarom kunnen wij geen monsters sturen en is retourneren niet mogelijk.

Rubber rechte U profielen zijn gemaakt van SEBS, een thermoplastisch elastomeer (TPE).

SEBS algemene informatie:
- bevat geen roet (hierdoor ontstaan er dus géén zwarte strepen)
- bestand tegen verdunde zuren en logen en zeer goed bestand tegen water
- bestand tegen uv- en ozonstraling
- matig bestand tegen veel plantaardige (onverzadigde) vetten en zeer slecht bestand tegen dierlijke vetten
- slecht bestand tegen smeerolie, benzine en andere brandstoffen en veel oplosmiddelen
- goed bestand tegen alcohol en glycol
- geschikt voor medische toepassingen, contact met lichaam en speelgoed

Neem bij vragen of twijfels over de materiaalkeuze gerust contact op met een van onze experts! Wij adviseren u graag.

u profiel rubbervolrubber u profiel

Producten 1-100 van 370

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. C: 1
    B: 9
    A: 10
    D: 4
    D1: 3
    € 6,30 € 5,21
  2. C: 1
    B: 5
    A: 9
    D: 2
    D1: 1.5
    € 5,77 € 4,77
  3. C: 1
    B: 5
    A: 5
    D: 2
    D1: 2
    € 5,93 € 4,90
  4. C: 1
    B: 3
    A: 9
    D: 1
    D1: 1
    € 5,75 € 4,75
  5. C: 1.5
    B: 15.5
    A: 8
    D: 7
    D1: 3
    € 6,27 € 5,18
  6. C: 1.5
    B: 11.5
    A: 19
    D: 5
    D1: 6
    € 7,54 € 6,23
  7. C: 1.5
    B: 7.5
    A: 14.5
    D: 3
    D1: 4.5
    € 6,66 € 5,50
  8. C: 1.5
    B: 6
    A: 8
    D: 2.25
    D1: 4
    € 5,83 € 4,82
  9. C: 1.5
    B: 4.5
    A: 12
    D: 1.5
    D1: 1.5
    € 6,05 € 5,00
  10. C: 1.5
    B: 4.5
    A: 6
    D: 1.5
    D1: 1.5
    € 5,55 € 4,59
  11. C: 2
    B: 10
    A: 15
    D: 4
    D1: 7.5
    € 7,15 € 5,91
  12. C: 2
    B: 8
    A: 8
    D: 3
    D1: 3
    € 6,05 € 5,00
  13. C: 2
    B: 6
    A: 25
    D: 2
    D1: 2
    € 6,82 € 5,64
  14. C: 2
    B: 6
    A: 12
    D: 2
    D1: 2
    € 5,92 € 4,89
  15. C: 2
    B: 7.5
    A: 8
    D: 2
    D1: 4
    € 6,03 € 4,98
  16. C: 2
    B: 5
    A: 8
    D: 1.5
    D1: 3
    € 5,71 € 4,72
  17. C: 2.5
    B: 7
    A: 10
    D: 2.25
    D1: 2.25
    € 6,01 € 4,97
  18. C: 3
    B: 20
    A: 20
    D: 8.5
    D1: 6
    € 11,07 € 9,15
  19. C: 3
    B: 17
    A: 8
    D: 7
    D1: 3
    € 7,04 € 5,82
  20. C: 3
    B: 16
    A: 20
    D: 6.5
    D1: 5
    € 7,99 € 6,60
  21. C: 3
    B: 16
    A: 17
    D: 6.5
    D1: 5
    € 7,57 € 6,26
  22. C: 3
    B: 15
    A: 25
    D: 6
    D1: 6
    € 8,43 € 6,97
  23. C: 3
    B: 13
    A: 75
    D: 5
    D1: 30
    € 12,57 € 10,39
  24. C: 3
    B: 12
    A: 75
    D: 4.5
    D1: 30
    € 11,50 € 9,50
  25. C: 3
    B: 7.8
    A: 10
    D: 4.4
    D1: 3
    € 6,16 € 5,09
  26. C: 3
    B: 11
    A: 26
    D: 4
    D1: 4
    € 7,73 € 6,39
  27. C: 3
    B: 10
    A: 20
    D: 4
    D1: 4
    € 6,91 € 5,71
  28. C: 3
    B: 11
    A: 15
    D: 4
    D1: 4
    € 6,04 € 4,99
  29. C: 3
    B: 9
    A: 18
    D: 3
    D1: 5
    € 6,70 € 5,54
  30. C: 3
    B: 9
    A: 16
    D: 3
    D1: 3
    € 7,62 € 6,30
  31. C: 3
    B: 8
    A: 14
    D: 2.5
    D1: 2.5
    € 6,23 € 5,15
  32. C: 3
    B: 10
    A: 8
    D: 2.5
    D1: 2.5
    € 6,27 € 5,18
  33. C: 3
    B: 7
    A: 18
    D: 2
    D1: 2
    € 6,29 € 5,20
  34. C: 3
    B: 7
    A: 15
    D: 2
    D1: 2
    € 6,27 € 5,18
  35. C: 3
    B: 8
    A: 11
    D: 2
    D1: 2
    € 6,09 € 5,03
  36. C: 3
    B: 7
    A: 10
    D: 2
    D1: 2
    € 6,32 € 5,22
  37. C: 3
    B: 6
    A: 15
    D: 1.5
    D1: 5
    € 6,23 € 5,15
  38. C: 3
    B: 7
    A: 9
    D: 1.5
    D1: 3
    € 5,93 € 4,90
  39. C: 3
    B: 6
    A: 8
    D: 1.5
    D1: 2
    € 5,82 € 4,81
  40. C: 3
    B: 5
    A: 5
    D: 1
    D1: 2
    € 6,17 € 5,10
  41. C: 3.5
    B: 7.5
    A: 6
    D: 2
    D1: 2
    € 5,74 € 4,74
  42. C: 4
    B: 16
    A: 20
    D: 6
    D1: 5
    € 6,49 € 5,36
  43. C: 4
    B: 1
    A: 1.6
    D: 4.5
    D1: 4
    € 6,44 € 5,32
  44. C: 4
    B: 12
    A: 12
    D: 4
    D1: 4
    € 6,59 € 5,45
  45. C: 4
    B: 10
    A: 20
    D: 3
    D1: 2
    € 6,81 € 5,63
  46. C: 4
    B: 10
    A: 7
    D: 3
    D1: 3
    € 5,92 € 4,89
  47. C: 4
    B: 9
    A: 40
    D: 2.5
    D1: 2.5
    € 8,40 € 6,94
  48. C: 4
    B: 9
    A: 40
    D: 2.5
    D1: 2.5
    € 7,43 € 6,14
  49. C: 4
    B: 9
    A: 15
    D: 2.5
    D1: 2.5
    € 6,46 € 5,34
  50. C: 4
    B: 8
    A: 22
    D: 2
    D1: 2
    € 6,51 € 5,38
  51. C: 4
    B: 8
    A: 14
    D: 2
    D1: 2
    € 6,27 € 5,18
  52. C: 4
    B: 8
    A: 12
    D: 2
    D1: 2
    € 6,44 € 5,32
  53. C: 4
    B: 8
    A: 10
    D: 2
    D1: 2
    € 6,52 € 5,39
  54. C: 4
    B: 7.5
    A: 19
    D: 1.5
    D1: 7
    € 6,40 € 5,29
  55. C: 5
    B: 18
    A: 18
    D: 6.5
    D1: 3
    € 8,07 € 6,67
  56. C: 5
    B: 15
    A: 25
    D: 5
    D1: 5
    € 8,39 € 6,93
  57. C: 5
    B: 15
    A: 20
    D: 5
    D1: 5
    € 7,01 € 5,79
  58. C: 5
    B: 15
    A: 15
    D: 5
    D1: 5
    € 7,44 € 6,15
  59. C: 5
    B: 14
    A: 18
    D: 4
    D1: 4
    € 7,62 € 6,30
  60. C: 5
    B: 12
    A: 20
    D: 3.5
    D1: 5
    € 7,21 € 5,96
  61. C: 5
    B: 11
    A: 17
    D: 3
    D1: 3
    € 6,95 € 5,74
  62. C: 5
    B: 11
    A: 10
    D: 3
    D1: 5.7
    € 8,00 € 6,61
  63. C: 5
    B: 11
    A: 5
    D: 3
    D1: 2
    € 6,15 € 5,08
  64. C: 5
    B: 10
    A: 17
    D: 2.5
    D1: 2.5
    € 6,56 € 5,42
  65. C: 5
    B: 10
    A: 12.5
    D: 2.5
    D1: 2.5
    € 6,43 € 5,31
  66. C: 5
    B: 10
    A: 12
    D: 2.5
    D1: 5
    € 6,41 € 5,30
  67. C: 5
    B: 10
    A: 12
    D: 2.5
    D1: 2.5
    € 6,38 € 5,27
  68. C: 5
    B: 10
    A: 7
    D: 2.5
    D1: 2.3
    € 5,92 € 4,89
  69. C: 5
    B: 9.6
    A: 10
    D: 2.3
    D1: 2.3
    € 6,28 € 5,19
  70. C: 5
    B: 9
    A: 30
    D: 2
    D1: 2
    € 6,90 € 5,70
  71. C: 5
    B: 9
    A: 27
    D: 2
    D1: 2
    € 7,16 € 5,92
  72. C: 5
    B: 9
    A: 14
    D: 2
    D1: 4
    € 6,13 € 5,07
  73. C: 5
    B: 9
    A: 12
    D: 2
    D1: 4
    € 6,34 € 5,24
  74. C: 5
    B: 9
    A: 12
    D: 2
    D1: 2
    € 6,26 € 5,17
  75. C: 5
    B: 9
    A: 10
    D: 2
    D1: 8
    € 6,20 € 5,12
  76. C: 5
    B: 9
    A: 10
    D: 2
    D1: 2.5
    € 5,65 € 4,67
  77. C: 5
    B: 9
    A: 10
    D: 2
    D1: 2
    € 6,20 € 5,12
  78. C: 5
    B: 8
    A: 15
    D: 1.5
    D1: 1
    € 6,03 € 4,98
  79. C: 5
    B: 8
    A: 10
    D: 1.5
    D1: 1.5
    € 6,03 € 4,98
  80. C: 5
    B: 8.5
    A: 8.5
    D: 1.5
    D1: 1.5
    € 6,00 € 4,96
  81. C: 5
    B: 10
    A: 8
    D: 1.5
    D1: 1.5
    € 6,06 € 5,01
  82. C: 5
    B: 8
    A: 8
    D: 1.5
    D1: 1.5
    € 6,00 € 4,96
  83. C: 5
    B: 8
    A: 7
    D: 1.5
    D1: 1.5
    € 5,97 € 4,93
  84. C: 5
    B: 7
    A: 6
    D: 1
    D1: 1.3
    € 5,78 € 4,78
  85. C: 5
    B: 20
    A: 28
    D: 7.5
    D1: 11
    € 11,42 € 9,44
  86. C: 5.5
    B: 7.5
    A: 11
    D: 1
    D1: 2
    € 5,70 € 4,71
  87. C: 6
    B: 10
    A: 14
    D: 2
    D1: 2
    € 6,51 € 5,38
  88. C: 6
    B: 22
    A: 24
    D: 8
    D1: 7
    € 9,80 € 8,10
  89. C: 6
    B: 18
    A: 48
    D: 6
    D1: 10
    € 11,28 € 9,32
  90. C: 6
    B: 16
    A: 40
    D: 5
    D1: 10
    € 9,81 € 8,11
  91. C: 6
    B: 16
    A: 40
    D: 5
    D1: 5
    € 9,57 € 7,91
  92. C: 6
    B: 16
    A: 20
    D: 5
    D1: 5
    € 7,73 € 6,39
  93. C: 6
    B: 16
    A: 18
    D: 5
    D1: 5
    € 7,60 € 6,28
  94. C: 6
    B: 16
    A: 10
    D: 5
    D1: 5
    € 7,03 € 5,81
  95. C: 6
    B: 16
    A: 10
    D: 5
    D1: 3
    € 7,03 € 5,81
  96. C: 6
    B: 15
    A: 20
    D: 4.5
    D1: 10
    € 9,47 € 7,83
  97. C: 6
    B: 14
    A: 30
    D: 4
    D1: 7
    € 8,29 € 6,85
  98. C: 6
    B: 14
    A: 10
    D: 4
    D1: 4
    € 6,45 € 5,33
  99. C: 6
    B: 12.4
    A: 16.2
    D: 3.2
    D1: 3.2
    € 6,90 € 5,70
  100. C: 6
    B: 12
    A: 20
    D: 3
    D1: 3
    € 6,70 € 5,54

Producten 1-100 van 370

per pagina
Van hoog naar laag sorteren