Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Stootbuffers type E

Onze Cilindrische Trillingsdempers Type E, vervaardigd van hoogwaardig metaal of in een RVS-uitvoering, zijn ontworpen voor eenvoudige installatie dankzij inwendige draadgaten aan beide zijden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig natuurrubber (NR) met een hardheid van 55 Shore A ± 5%, wat zorgt voor uitstekende dempingseigenschappen en duurzaamheid. Het roestbestendige metaal biedt langdurige prestaties, zelfs in verschillende omgevingen.

Toepassingen: Onze Trillingsdempers Type E spelen een cruciale rol in trillingscontrole, schokabsorptie en geluidsreductie in diverse industrieën, zoals machinebouw, automotive en luchtvaart. Dankzij het ontwerp met inwendige draadgaten kunnen ze stevig worden bevestigd in machines, motoren, pompen en meer, wat resulteert in verbeterde prestaties, verlengde levensduur en verhoogde veiligheid door effectieve trillings- en schokabsorptie en geluidsvermindering.

Maatwerkopties: We bieden op maat gemaakte cilindrische trillingsdempers aan om te voldoen aan specifieke behoeften. Zowel metaal als rubber, inclusief de hardheid, kunnen worden aangepast aan uw wensen en vereisten om te voldoen aan de eisen van uw toepassing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerkopties.

 rubber demperrubber buffer

Filters

Maateenheid: millimeters

 

Ø D
Vanaf tot en met
H
Vanaf tot en met
per pagina