Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

Technirub International B.V. is een rubber- en kunststofverwerkend bedrijf dat gevestigd is in Nederland en zich heeft toegelegd op het produceren en verhandelen van halffabricaten en samengestelde componenten.

Op specificatie van de klant vervaardigt Technirub eenvoudige tot zeer complexe rubberproducten voor uiteenlopende sectoren, zoals de autobranche, de installatietechniek en de industrie. Door gebruikmaking van verschillende technieken als extrusie, snijden en stansen kan Technirub voor diverse branches rubber in bijna elke gewenste vorm produceren.

 

Wij leveren rubberen profielen en pakkingen die vervaardigd zijn door middel van extrusie.Met een extrusiemachine kunnen zowel volrubber als sponsrubber worden geproduceerd. Naast ons standaardassortiment, dat in de webshop te vinden is, kunnen wij rubberpakkingen in elke gewenste vorm, kleur of hardheid extruderen.

Elk product krijgt de vorm en eigenschappen die de klant wenst.

Als fabrikant van rubberprofielen vervaardigen wij producten op basis van zeer hoogwaardige grondstoffen die afkomstig zijn van zowel binnen- als buitenlandse leveranciers.

 

Technirub beschikt over diverse technieken voor het extruderen van profielen. Hierdoor zijn de mogelijkheden op het gebied van extrusie nagenoeg oneindig.

 

 

 

 

Naast verschillende vormen en kleuren kunnen producten nog over een aantal andere eigenschappen beschikken:

 

Meer informatie over extrusie van profielen vindt u hier.

>>> Lees meer over extrusie <<<

 

Onderdelen van gevulkaniseerd rubber, kunststof, metaal-rubber en metaal-kunststof.


In veel toepassingen bieden vormdelen veel voordelen als het gaat om robuustheid, kwaliteit, prestaties en kosten. Standaard en speciale elastomeren kunnen met diverse metalen, thermoharders en thermoplasten in vorm worden gebracht.

Technirub biedt ondersteuning bij het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van componenten die voldoen aan de eisen van uw toepassing. 

Wij leveren o.a.:

  • Spuitgietproducten
  • Spuitgegoten slangen
  • Producten van rubber-metaal en rubber-kunststof

 

 

 

Meer informatie over vormwerk vindt u hier.

>>> Lees meer over vormwerk <<<

 

Het snijden van rubber geschiedt meestal met behulp van een CNC-machine die elke voorgeprogrammeerde vorm tot in detail uit een rubbervel of kunststof snijdt. Tot de vormen die kunnen worden uitgesneden behoren ringen, pakkingen of andere afdichtingselementen.

Vormen die niet met een machine kunnen worden uitgesneden worden vaak gestanst. Stansen is het drukken van een vorm uit rubber of kunststof met behulp van een stansmachine.

Elk van deze oplossingen zorgt voor een grote nauwkeurigheid van uitvoering, hoewel om praktische redenen meestal wordt gekozen voor snijden met behulp van een CNC-machine

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over snijden en stansen vindt u hier.

>>> Lees meer over snijden en stansen <<<

Vraag nu gratis uw vrijblijvende offerte aan!

of bestel direct via onze webshop