Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Siliconenrubber volrubber en sponsrubber profielen

Siliconenrubber profielen in volrubber en sponsrubber

Siliconenrubber volrubber en sponsrubber profielen leveren wij online in vele soorten en maten. Siliconenrubber staat onder andere bekend om zijn hoge bestendigheid tegen hoge en lage temperaturen. Daarnaast is het goed bestand tegen veroudering door ultraviolette straling en beschikt het over uitstekende mechanische eigenschappen en is blijvend flexibel. Deze rubber kwaliteit is geschikt voor vele toepassingen.

Siliconenrubber kwaliteit en productienormen

Op onze website worden standaard volrubber profielen aangeboden in translucent, technisch materiaal, met een hardheid welke vermeld staat in de Aanvullende Informatie bij het artikel en een temperatuurbestendigheid tot minimaal 180 °C. Op aanvraag zijn ook andere siliconen materialen mogelijk, voor bijvoorbeeld medische toepassingen of voor gebruik in de voedingsindustrie. Sommige rubbers zijn geschikt voor temperaturen tot boven de 250 °C. Silicone compound is bovendien te extruderen in vele, heldere kleuren. Alle op deze pagina aangeboden profielen worden geproduceerd volgens ISO 3302-1 e2, andere normen zijn in overleg leverbaar.

 

Lees meer » 

 

Klik op een van de afbeeldingen van ons overzicht om een keuze uit ons assortiment te kunnen maken en een profiel online te bestellen.

Copyright © 2019 Technirub