Bezig met laden...

Aangezien kwaliteit voor ons zeer belangrijk is, heeft Technirub een afdeling voor het testen van de rubbermaterialen.

Vrijwel alle gegevens worden digitaal gemeten, waarna ze op de productkaart worden opgeslagen. Voordat de productie wordt gestart worden de gegevens van de compoundleverancier gecontroleerd om vast te stellen of deze gegevens overeenkomen met de bestelgegevens van de klant of eerdere leveringen. Alleen na goedkeuring mogen de grondstoffen worden gebruikt voor de productie.

Voor, tijdens en na de productie worden compound en producten gemeten en getest. De afmetingen van het geproduceerde profiel worden gecontroleerd door een paar millimeter ervan met behulp van een projector in het groot te projecteren en te vergelijken met de vergrote tekening. Zo kan worden gecontroleerd of alle maten binnen de toleranties vallen.

Standaard worden profielen van 10 t/m 90 Shore A geproduceerd volgens de ISO 3302-1 E2 norm. Desgevraagd produceren wij eveneens volgens de ISO 3302-1 E1 norm, mits dit technisch mogelijk is.

Vormwerk en gestanste of geplotte producten worden altijd digitaal gemeten. Alle gegevens worden opgeslagen op de interne productiekaarten. Indien alle gegevens gecontroleerd en correct zijn wordt het product vrijgegeven voor uitlevering.

 

Tolerantietabel: 

Algemene toleranties rubberartikelen Algemene toleranties rubberartikelen

 

 

Profiel projector   Profiel projector toetsenbord   Digitale shoremeter en schuifmaat
Profielprojector   Toetsenbord van
profielprojector
  Digitale shoremeter
en schuifmaat