Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

In de zomervakantie is Technirub drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf vrijdag 19 juli t/m vrijdag 9 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die na 17 juli zijn geplaatst, pas in week 33 door ons in behandeling worden genomen.

Header image

Aangezien kwaliteit binnen onze organisatie een zeer belangrijk aspect is, worden alle rubbermaterialen en producten intern getest. Alleen op deze manier kan Technirub een zeer hoge kwaliteit van de eindproducten en halffabricaten voor alle mogelijke technische toepassingen garanderen.

 

Vrijwel alle parameters worden digitaal gemeten, waarna ze op de productkaart worden opgeslagen. Voordat de productie start, worden de gegevens van de compoundleverancier gecontroleerd om vast te stellen of deze overeenkomen met de bestelgegevens van de klant of eerdere leveringen. Pas na goedkeuring van de kwaliteit mogen de grondstoffen voor productie worden gebruikt.

 

Voor, tijdens en na de productie worden de compound en producten gemeten en getest om te waarborgen dat de kwaliteit en alle maten binnen de toleranties vallen.

Vormwerk en geëxtrudeerde, gestanste of geplotte producten worden altijd digitaal gemeten. Alle metingen worden per serie op de interne productiekaarten opgeslagen. Ook na de productie vindt een controle plaats. Pas als blijkt dat producten correct zijn geproduceerd en voldoen aan de kwaliteitseisen worden ze vrijgegeven voor uitlevering.

 

 

100% klanttevredenheid - daar staan we voor!

Hieronder stellen wij algemene technische informatie tot uw beschikking.

Tolerantietabel: 

Algemene toleranties rubberartikelen Algemene toleranties rubberartikelen