Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

In de zomervakantie is Technirub voor drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf maandag 20 juli t/m vrijdag 7 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die geplaatst zijn na 16 juli pas in week 33 door ons in behandeling worden genomen.

Vanaf maandag 10-08-2020, 08:00 uur zijn wij u graag van dienst.

Aangezien kwaliteit voor ons zeer belangrijk is, heeft Technirub een afdeling voor het testen van de rubbermaterialen.

Vrijwel alle gegevens worden digitaal gemeten, waarna ze op de productkaart worden opgeslagen. Voordat de productie wordt gestart worden de gegevens van de compoundleverancier gecontroleerd om vast te stellen of deze gegevens overeenkomen met de bestelgegevens van de klant of eerdere leveringen. Alleen na goedkeuring mogen de grondstoffen worden gebruikt voor de productie.

Voor, tijdens en na de productie worden compound en producten gemeten en getest. De afmetingen van het geproduceerde profiel worden gecontroleerd door een paar millimeter ervan met behulp van een projector in het groot te projecteren en te vergelijken met de vergrote tekening. Zo kan worden gecontroleerd of alle maten binnen de toleranties vallen.

Standaard worden profielen van 10 t/m 90 Shore A geproduceerd volgens de ISO 3302-1 E2 norm. Desgevraagd produceren wij eveneens volgens de ISO 3302-1 E1 norm, mits dit technisch mogelijk is.

Vormwerk en gestanste of geplotte producten worden altijd digitaal gemeten. Alle gegevens worden opgeslagen op de interne productiekaarten. Indien alle gegevens gecontroleerd en correct zijn wordt het product vrijgegeven voor uitlevering.

 

Tolerantietabel: 

Algemene toleranties rubberartikelen Algemene toleranties rubberartikelen

 

 

Profiel projector   Profiel projector toetsenbord   Digitale shoremeter en schuifmaat
Profielprojector   Toetsenbord van
profielprojector
  Digitale shoremeter
en schuifmaat