Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Toleranties

Technirub in Zeewolde heeft, net als zijn fabrieken op buitenlandse locaties, een afdeling voor het testen van de rubbermaterialen.

Vrijwel alle gegevens worden digitaal gemeten, waarna ze op de productkaart worden opgeslagen. Al vóór de productie wordt aan de hand van de gegevens van de compoundleverancier gecontroleerd of deze gegevens overeenkomen met de bestelgegevens van de klant of eerdere leveringen. Alleen na goedkeuring mogen de grondstoffen gebruikt worden voor de productie.

Voor, tijdens en na de productie worden compound en producten gemeten en getest op afmetingen en eigenschappen. De afmetingen van profielen worden gecontroleerd door een paar millimeter van het profiel op een profielprojector in het groot te projecteren en te vergelijken met de vergrote tekening. Zo kan worden gecontroleerd of alle maten binnen de toleranties vallen.

Standaard worden profielen van 10 t/m 90 sh A geproduceerd volgens de ISO 3302-1 E2 norm. Desgevraagd produceren wij eveneens volgens de ISO 3302-1 E1 norm, mits dit technisch mogelijk is.

Vormwerk en gestanste of geplotte producten worden altijd digitaal gemeten. Alle gegevens worden opgeslagen op de interne productiekaarten. Indien alle gegevens gecontroleerd en correct zijn wordt het product vrijgegeven voor uitlevering.

Tolerantietabel: 

Algemene toleranties rubberartikelen Algemene toleranties rubberartikelen

 

Profiel projector
Profielprojector
   Profiel projector toetsenbord
Toetsenbord profielprojector
   Digitale shoremeter en schuifmaat
Digitale shoremeter en schuifmaat

 

Copyright © 2019 Technirub