Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Ronde siliconen sponsrubber profielen

Ronde siliconen sponsrubber profielen

Deze hoogwaardige ronde siliconen sponsrubber afdichtingsprofielen bestaan uit gesloten cellen met een eveneens gesloten huid, waardoor ze zacht, flexibel en duurzaam zijn. Siliconen sponsrubber is samendrukbaar en veerkrachtig, waardoor het ideaal is voor diverse toepassingen, zoals het afdichten van luiken, deksels, mangaten, ovens en verwarmingsketels, evenals voor vacuümafdichting.

 

Onze sponsrubber profielen blinken uit in toepassingen zoals ovenbouw, ketelbouw, meet-, regel- en verwarmingstechniek. Siliconenrubber is inert en vrij van giftige stoffen, bestand tegen UV-straling en weersinvloeden, maar niet tegen olie. Bovendien is het licht van gewicht en eenvoudig op maat te snijden.

Siliconen sponsrubber overtreft met zijn indrukwekkende temperatuurbereik van -60°C tot +200°C.

 

De minimale afname voor translucente siliconen slangen en snoeren, evenals voor silicone translucente vierkante en rechthoekige pakkingen, en ronde en vierkante/rechthoekige sponsrubber silicone profielen, bedraagt 5 meter.

 

Dit materiaal, samen met andere mosrubber profielen, is op aanvraag beschikbaar in diverse vormen en kleuren, met een minimale afname van 25 meter. Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten.

Voor meer informatie over siliconenrubber, klik hier. Lees hier ook meer over de verschillen tussen sponsrubber en celrubber, evenals de materiaaleigenschappen van de sponsrubber met gesloten cellen.

 siliconen sponsrubbersponsrubber snoer siliconen

 

Filters

Maateenheid: millimeters

 

Ø D
Vanaf tot en met
per pagina