Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Siliconenrubber producten

Eigenschappen van siliconenrubber

Siliconenrubber heeft een goede bestendigheid tegen drukvervorming en blijft bij zowel hoge als lage temperaturen flexibel. Afhankelijk van het gekozen vompound zijn temperaturen tot 300°C mogelijk. Het rubber heeft ook een lange levensduur en hoge flexibiliteit. De weerstand tegen omgevingsinvloeden als UV straling en weersinvloeden is bijzonder goed. Siliconenrubber is daarom bij uitstek geschikt voor buitentoepassingen. Dit rubber is daarentegen vrijwel niet bestand tegen oliën en brandstoffen; voor die toepassingen zijn fluorsiliconen beter geschikt. Artikelen van dit materiaal worden echter alleen op aanvraag geleverd. Nog een voordeel van deze rubbersoort is de transparantie, het kan vrijwel transparant gemaakt worden waardoor vloeistoffen en dergelijk goed zichtbaar zijn. Siliconenrubber kan ook bijzonder goed ingekleurd worden met mooie heldere kleuren.

Siliconenrubber artikelen zijn er in profielen, vormartikelen, plaatmateriaal en als gestanste artikelen.

Siliconenrubber is er in vele vormen. De siliconenproducten die wij produceren, kunnen worden gemaakt in een matrijs of als volrubber- en sponsrubberprofiel. Ook worden siliconenproducten uit plaatmateriaal van zowel volrubber als sponsrubber gestanst. Daarnaast zijn er nog vele siliconen-handelsartikelen.

Wij produceren ook opblaasbare balgen, pakkingen en gelaste ringen (eindeloze profielen) van siliconenprofielen. Siliconenproducten en -profielen kunnen zowel in kleine als grote series, en in vrijwel iedere gewenste lengte worden gemaakt.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de door u gewenste productgroep:

Silicone profielen

Siliconeprofielen

10 sh silicone profielen

10 sh siliconeprofielen

Silicone sponsrubber

Siliconen-sponsrubber

Opblaasbare balgen

Opblaasbare siliconeprofielen en-pakkingen

Slicone gelaste ring

Gelaste siliconenring 

Silicone plaatrubber

Siliconen-plaatrubber

Copyright © 2019 Technirub