Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

FDA-certificaten

 

 

 

 

Het FDA-certificaat

Het verkrijgen van het FDA-certificaat is een ingewikkeld proces. Voordat een FDA-certificaat wordt afgegeven, worden diverse tests gedaan om aan te tonen dat de veiligheid van consumenten, die de producten, geneesmiddelen of voedingsproducten gebruiken, gewaarborgd is.

Naast de strenge controle van consumentenproducten, controleert de FDA op grondige wijze onder meer de fabrieken, de processen en materialen die komen kijken bij de productie en de verwerking, verpakking en opslag van de betreffende producten. Pas als gebleken is dat een product niet schadelijk is voor de gezondheid wordt er een FDA-certificaat afgegeven.

 

Op aanvraag levert Technirub diverse producten, zoals profielen, vormartikelen en plaatdelen, die FDA-gecertificeerd zijn.

 

Voor informatie met betrekking tot de FDA en producten met een FDA-certificering kunt u terecht bij onze technisch specialisten.

 

 

Aarzel niet bij vragen en neem contact op met een van onze specialisten!

Zij beantwoorden al uw vragen via de telefoon, e-mail of live chat!

   Bel ons            E-mail ons

 

 

 

Een FDA-certificaat is o.a. vereist voor:

  Voedsel en diervoeders (eieren, vis, groenten, fruit, koek, snoep, rauwe landbouwproducten, bakkerij- en diepvriesproducten);

Voedingssupplementen;

 Medicijnen (voor mens en dier);

 Cosmetica;

 Medische apparaten;

 

Een FDA-certificaat is eveneens vereist voor de productie, verwerking, verpakking en opslag van de bovengenoemde producten.