Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Plaatrubber (pakkingplaat)

Levering van plaatrubber op rol, per meter of gesneden op stroken

Plaatrubber ook wel pakkingplaat genoemd is per strekkende meter online te bestellen, maar uiteraard ook op volle rol, op maat gesneden of als gesneden strook rubber op rol. Om budgettaire redenen zijn diverse versneden kwaliteiten mogelijk in verschillende hardheden en rubberkwaliteiten. Iedere kwaliteit heeft zijn specifieke eigenschappen m.b.t. bestendigheid, hardheid en toepassingsgebied.

 

Lees meer over materiaaleigenschappen  » 

 

Flenspakkingen, afdichtingen en enige honderden maten rubber ringen worden van dit materiaal voor u gemaakt. Klik hier om de standaard flenspakkingen te bestellen 

 

Plaatrubber wordt speciaal voor u van de rol afgesneden als u geen volle rol koopt. Dit houdt in dat eventueel retourneren of ruilen van een door u besteld en speciaal voor u afgesneden stuk plaat- of vloerrubber niet mogelijk is.

 

Plaatrubber kan op allerlei manieren verwerkt worden. Wij kunnen het voor u snijden, stanzen, voorzien van een zelfklevende lijmlaag en in sommige gevallen ook voor u verlijmen tot bijvoorbeeld een pakking. Allerlei bewerkingen zijn mogelijk. Wij doen dit geheel in eigen beheer. Voor het stansen en snijden hebben wij een modern machinepark tot onze beschikking. 

 

Wellicht is ondanks ons enorme aanbod de door u gezochte afmeting of vorm niet op onze website te vinden. Neem dan contact met ons op via contactformulier of stuur een e-mail

 

Klik op een van de afbeeldingen van ons overzicht om een keuze uit ons assortiment te kunnen maken en online te bestellen.

Copyright © 2019 Technirub