Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

In de zomervakantie is Technirub voor drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf maandag 20 juli t/m vrijdag 7 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die geplaatst zijn na 16 juli pas in week 33 door ons in behandeling worden genomen.

Vanaf maandag 10-08-2020, 08:00 uur zijn wij u graag van dienst.

Plaatrubber (pakkingplaat)

Plaatrubber en pakkingplaat per meter, gesneden in stroken of als pakking en volledige rollen.

Rubberplaat of pakkingplaat is per strekkende meter te bestellen, maar kan ook op volle rol besteld worden. Plaatrubber is in diverse materialen en verschillende hardheden beschikbaar. Ieder materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen m.b.t. bestendigheid, hardheid en toepassingsgebied.

 

Lees meer over materiaaleigenschappen  » 

 

Technirub snijdt flenspakkingen, afdichtingen en rubber ringen van dit materiaal. Platte rubber ringen en flenspakkingen kunnen via onze webshop per stuk worden besteld.

Plaatrubber kunnen wij voor u snijden, stansen en voorzien van een zelfklevende lijmlaag, en in sommige gevallen ook verlijmen tot bijvoorbeeld een pakking. Wij doen dit allemaal in eigen beheer. Voor het stansen en snijden beschikken wij over moderne CNC-snijmachines.
Indien u het gewenste product niet vindt op onze website, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste rubberproduct.