Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

Wat kunt u verwachten van onze rubbershop? Hoogwaardige technische producten met zeer korte levertijden.

Wij laten u graag kennis maken met het grootste assortiment geëxtrudeerde profielen, vormartikelen, platen en matten van rubber of kunststof. Daarnaast bieden wij diverse hulpmiddelen voor de verwerking van producten en componenten voor alle mogelijke technische toepassingen.

Wij bieden echter niet alleen maar hoogwaardige technische producten voor het oplossen van de meest uiteenlopende problemen, wij helpen bedrijven en particulieren ook bij het kiezen van de juiste oplossing.

Wat bieden wij nog meer?

100% klanttevredenheid

Ons oogmerk is de hoogste kwaliteit van producten en diensten en daarmee volledige tevredenheid van elke klant en een correctie voltooiing van zijn bestelling.

Veiligheid

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt zodat deze niet beschadigt tijdens het transport.

Stipte levering

 

Technirub is de specialist op het gebied van standaard en op maat gemaakte technische producten en componenten van rubber en kunststof. U kunt met al uw vragen terecht bij onze technisch specialisten. Zij staan klaar om u te helpen via de telefoon, e-mail of live chat!

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al onze bestellingen binnen de afgesproken tijd worden geleverd en aan de verwachtingen voldoen.

 

 

   

Aarzel niet bij vragen en neem contact op met een van onze specialisten!

Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het kiezen van het juiste product.

   Bel ons            E-mail ons