Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Trillingsdempers, stootbuffers, aanslagbuffers, aanslagdempers en vele andere soorten rubber dempers

Trillingsdempers worden in eigen fabriek gemaakt

Wij zijn producent van trillingsdempers. Rubber met metaal verbinden is een specialiteit van ons. Ongeacht of het nu de gewone cylindrische trillingsdempers zijn of speciaal op maat gemaakte dempers of buffers. Wij kunnen dan ook eenvoudig de trillingsdempers naar uw wens aanpassen, bijvoorbeeld met een andere hardheid van de rubber of de demper van een ander soort draadeind of draadgat voorzien.

De toepassing van trillingsdempers

Trillingsdempers en stootbuffers worden toegepast om trillingen en schokken op te vangen of om geluidsoverlast te beperken of om energie op te vangen. De dempers worden standaard gemaakt van NR (natuurrubber) 58 shore A en het metaal is voorzien van een metrisch draadeind of draadgat. De metalen delen zijn gegalvaniseerd om roesten tegen te gaan. De cylindrische type trillingsdempers wordt overwegend belast op druk.

De verschillen in types trillingsdempers

De standaard types zijn bijvoorbeeld de cilindrische trillingsdempers type A, beide kanten draadeind, type B, draadeind en draadgat, type C, beide zijden draadgat, type D, één zijde een draadeind en type E, één zijde een draadeind. Maar er zijn ook tailledempers, aanslagbuffers, aanslagdempers,trillingsdempers met rechthoekige en vierkante grondplaten en bijvoorbeeld trillingsdempers voor ophanging. Dan zijn er ook nog de anti-trilmatten voor grotere oppervlakten en de allerlei stootbuffers met vlakke kanten, bolle kanten en holle stootbuffers (concaaf gevormde aanslagdempers).

 

Alle beschikbare afmetingen op een rij of laat uw trillingsdemper op maat maken.

In de webshop vind u niet alle bekschikbare afmetingen van de cilindrische trillingdempers. Voor een compleet overizcht van alle beschikbare afmetingen cilindrische trillingsdemperskunt u hier klikken..

Wellicht is ondanks ons enorme aanbod de door u gezochte afmeting of vorm niet op onze website of in ons overzicht te vinden. Neem dan contact met ons via het contactformulier of stuur een e-mail

Silientblocks, rubber bussen, kraagbussen en andere soorten trillingdempers

Behalve de cilindrische trillingdempers zijn er ook hele andere soorten trillingdempers die misschien niet direct als zodanig herkend worden zoals rubber bussen, kraagbussen met metalen busje, railsen en vele andere soorten. Om daar een overzicht van te krijgen kunt u op onderstaande afbeelding klikken.

 rubber dempers

Silentblocks,rubber bussen en kraagbussen, kraanrubbers, railsen en vele andere soorten trillingdempers

 

Voor meer details en specificaties verwijzen wij u naar onze website met bijbehorende datasheets.

 

Klik op een van de afbeeldingen van ons overzicht om een keuze uit ons assortiment te kunnen maken en online te bestellen.

Copyright © 2019 Technirub