Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Rubberrails met enkele metalen plaat

Rubberrails met aan enkele zijde een metalen plaat

Trillingsdempende rails staan ook wel bekend als sandwich bar mounts, buffer rails of rubber tracks. Rubberrails zijn een universele vorm van trillingsdempers. Het zijn lange trillingsdempers in railvorm met een standaardlengte van 2 meter (2000 mm) die aan één of twee zijden zijn voorzien van een metalen plaat. 

Toepassingen: Sandwich bar mounts worden gebruikt voor het trillingsisolerend lageren van zware installaties, waarbij de beschikbare ruimte en de hoge belastingen niet toelaten dat buffers worden geïnstalleerd. Daarnaast kunnen ze ook nog als oplossing dienen voor druk, schuif en samengestelde belastingen.

Maatwerkopties: Het rubber van deze railbuffers is natuurrubber (NR) in de kleur zwart en is leverbaar in de hardheden 43, 55 of 72 Shore A. De metalen plaat/platen zijn expleciet leverbaar in staaltype 37 en worden geleverd in de kleur zwart. 

Let op! Rubberrails zijn nog niet beschikbaar in onze webshop, echter beschikt technirub over een groot assortiment aan verschillende maten rubberrails. Deze zijn op aanvraag leverbaar. Heeft u vragen over onze rubberrails of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.