Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

In de zomervakantie is Technirub drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf vrijdag 19 juli t/m vrijdag 9 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die na 17 juli zijn geplaatst, pas in week 33 door ons in behandeling worden genomen.

De beglazings- en kozijnprofielen met een brede aansluiting en afdichtingslip kunnen gebruikt worden voor het afdichten van deuren en kozijnen. Vaak wordt dit profiel ook gebruikt voor het afdichten van deuren die geheel van glas zijn gemaakt. De rubberprofielen worden gemaakt van rubber dat niet afgeeft.

Brede rubber kozijnprofielen worden van SEBS gemaakt. SEBS-rubber is een soepele en zachte kwaliteit die zich gemakkelijk laat vormen en verwerken. SEBS is niet ingemengd met roet en geeft daardoor op den duur niet af.

De volrubberprofielen kunnen in allerlei kleuren en hardheden worden gemaakt. Op onze website worden de meest gangbare beglazingsprofielen aangeboden in de kleur zwart en hardheid 60 Shore A. Hierop zijn onze prijzen gebaseerd. Bij elk artikel staan gegevens zoals maat, kleur, hardheid en gewicht per meter vermeld.
Daar wij rubberprofielen voor kozijnen zelf produceren, kunnen wij ze naar uw tekening of model maken. De minimumafname van deze profielen is 10 meter.

Alle onderstaande kozijnprofielen worden per order geproduceerd. Wij kunnen daarom geen monsters sturen of profielen terugnemen.

SEBS algemene informatie:
- bevat geen roet (en kan dus geen zwarte strepen veroorzaken)
- hogere thermische belasting
- zeer goed bestand tegen zowel water als verdunde zuren en logen
- uv- en ozonbestendig
- matig bestand tegen veel plantaardige (onverzadigde) vetten, zeer slecht bestand tegen dierlijke vetten
- slecht bestand tegen veel oplosmiddelen, smeerolie, benzine en andere brandstoffen
- goed bestand tegen alcohol en glycol
- geschikt voor medische toepassingen, contact met lichaam en speelgoed

Neem bij vragen of twijfels gerust contact op met een van onze experts! Wij adviseren u graag.

rubber profiel voor deuren en kozijnen

Filters

Maateenheid: millimeters

 

Hoogte
Vanaf tot en met
Breedte
Vanaf tot en met
per pagina