Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

Rubberonderdelen voor een oldtimer

Oldtimers hebben een productiedatum die ver teruggaat in de tijd, hierdoor is het vrij moeilijk om de juiste onderdelen ervoor te bemachtigen, ook al zijn ze er wel.

 

Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in oude auto's.

Rubbers voor uw auto

Oldtimers worden vaak in verschillende delen van de wereld gekocht. De onderdelen van deze auto’s verkeren helaas niet altijd in goede staat, dus veel van deze onderdelen moeten worden gerepareerd, herbouwd of volledig vervangen.

Soms lijkt het verzamelen van verschillende oldtimeronderdelen wel een sport. Maar met wat hulp van Technirub bespaart u zowel kosten als tijd!

Onderdelen voor oldtimers zijn erg schaars, maar Technirub beschikt over diverse methodes om rubberonderdelen voor verschillende oude pareltjes te produceren.

 

Voor rubberonderdelen en -profielen voor uw auto staat een zeer korte levertijd. Sommige producten hebben wij op voorraad, andere worden in kleine of grote aantallen speciaal voor u gemaakt.

 

Heeft u een vraag over speciale rubberproducten voor uw auto?

Neem direct contact op met onze adviseur

 

 

Een kleine greep uit de door ons geleverde rubberproducten voor o.a. oldtimers:

  rubberprofielen: stootranden en raamrubbers

  rubberringen: o-ringen en platte ringen

  oliekeerringen

  slangen en bochten

  vouwbalgen en blokken

  vloermatten, vloer- en kofferbakrubbers

 

De meeste rubberproducten voor auto’s, ook voor oldtimers, worden standaard in het grijs of zwart gemaakt. Technirub maakt rubberen autoprofielen in iedere gewenste kleur of maat.

 

Door het gebruik van bijvoorbeeld rubberen stootranden of rubberen bochten te gebruiken, kunnen oldtimers jaren langer meegaan. Aangezien Technirub alleen met hoogwaardig technisch rubber werkt, garanderen wij een jarenlange waterdichte afdichting van al uw ramen.

 

Om direct rubberen autoprofielen of andere rubberonderdelen te bestellen, verwijzen wij u graag naar onze webshop.

  Shop