Pakkingen en afdichtingen

Bezig met laden...

Rubber pakkingen en afdichtingen in alle soorten en maten

Rubber pakkingen en afdichtingen zijn rubberachtige of rubberproducten waarmee een constructie wordt gemaakt die een ruimte moet opvullen om binnendringende vloeistoffen of gassen tegen te houden. Het kan ook gebruikt worden om juist te voorkomen dat vloeistoffen of gassen ontsnappen uit de ruimtes die daarvoor gemaakt zijn.

Rubber pakkingen kunnen worden gemaakt als flenspakking, luikenpakking, mangatafdichting, afdichtingen in carburateurs en voor nog vele andere toepassingen.

Rechthoekige en vierkante pakkingen worden vaak toegepast voor het afdichten van deuren, luiken en deksels. Volrubber afdichtingen kunnen in diverse kleuren en hardheden worden gemaakt.

Voor afdichtingen zijn ook celrubber en sponsrubber zeer geschikt. Rubber stroken of celrubberbanden worden zelfklevend en niet-zelfklevend in diverse maten geleverd.

Naast bovengenoemde afdichtingen kunnen ook O-ringen, een veelgebruikte pakking voor het afdichten van hydraulische of pneumatische elementen, worden gebruikt.

Plaatrubbers worden vaak als pakking of afdichting gebruikt door ze op maat te stansen of in stroken te snijden. U kunt ze zelf snijden of ze door ons laten snijden!

 

rubber vierkante pakking rubber afdichting

 

Indien u de gezochte rubber pakking niet in onze shop vindt, kan deze worden gemaakt naar uw tekening of model.