Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

Technirub is producent van beglazingsrubbers voor de aluminium- en glasindustrie. Wij produceren rubberprofielen voor alle denkbare industrieën. Indien nodig worden profielen volgens strikte normen geproduceerd.

 

Beglazingsrubber is een rubber voor het eenvoudig plaatsen van glas. Afkitten is hierdoor niet meer nodig.

Beglazingsrubbers in TPE, EPDM en siliconenrubber

Beglazingsprofielen kunnen van TPE, EPDM of siliconenrubber worden gemaakt. EPDM wordt over het algemeen meer gebruikt voor grotere lengtes, omdat de kosten voor de spuitplaten (matrijzen) en het opstarten van de productie aanzienlijk hoger zijn dan voor thermoplastische en siliconenrubbers. Daarentegen zijn de prijzen van de grondstoffen lager. EPDM-profielen worden vrijwel alleen in het zwart geleverd en een hardheid van 65 Shore A.

TPE en siliconenrubber zijn daarentegen makkelijk in te kleuren en de hardheid van dit type rubber loopt uiteen van 10 tot 90 Shore A. TPE en siliconenrubbers zijn bovendien zeer sterke materialen.

 

Lees hier alles over de voordelen van TPE-beglazingsrubbers en hier alle informatie over beglazingsrubbers in siliconenrubber. Vergeet hierbij niet dat bij de productie van TPE-profielen net als bij siliconenrubber o.a. FDA-goedgekeurde compounds gebruikt kunnen worden.

 

Wij houden er rekening mee als uw product aan specifieke normen moet voldoen.

 

 

   

Aarzel niet bij vragen en neem contact op met een van onze specialisten!

Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het kiezen van het juiste product.

   Bel ons            E-mail ons

 

 

In onze webshop vindt u de meest gangbare rubberen beglazingsprofielen en rubberen kozijnprofielen voor ramen en deuren.