Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

Siliconenrubberprofielen zijn er in vele soorten en maten.

Van ronde, vierkante en rechthoekige vormen tot complexe uitvoeringen. Net als bij onze TPE-rubberprofielen kunnen ook siliconenrubberprofielen in kleine hoeveelheden worden gemaakt.

 

 

   Siliconenprofielen

        Temperatuurbestendig, van -60 tot +280 graden
        Siliconenrubber is duurzaam en zeer flexibel
        Zeer veelzijdig toepasbaar
 

 

Stel ons direct uw vragen over siliconenprofielen

 

Bel ons            E-mail ons

 

 

Siliconenproducten worden onder meer gebruikt in huishoudelijke apparaten, in de civiele techniek, de voedingsindustrie, de auto-industrie, de medicijnen- en nog vele andere industrie├źn. Alle door Technirub geleverde siliconenprofielen beschikken over de vereiste goedkeuringen. 

siliconen rubberprofiel

 

Bijvoorbeeld siliconenprofielen die worden gemaakt van een FDA-goedgekeurde compound met een hoge trek- en scheursterkte in bijvoorbeeld kobaltblauw voor de voedingsindustrie, om bij beschadigingen eenvoudig de verontreinigingen te kunnen opsporen.

 

De keuze van het aangeboden siliconenprofiel wordt bepaald door de technische parameters die vereist zijn.

Als onze klanten niet zeker weten welk product ze uit ons assortiment moeten kiezen, dan geven wij vrijblijvend professioneel advies.

 

Ons assortiment bestaat uit honderden siliconenprofielen, zoals vierkante, rechthoekige en ronde rubberprofielen, maar ook vele speciale profielen, zoals u-profielen, raamprofielen, kraalprofielen en nog vele andere soorten profielen. 

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan siliconenprofielen:

 

Een tekening of model van het gewenste profiel volstaat om een offerte te kunnen uitbrengen. Dat kan een schets met duidelijke afmetingen zijn, een oud model of zelfs alleen een gerelateerde vorm waar het nieuwe siliconenprofiel in moet passen.

 

Direct een offerte aanvragen voor een siliconen volrubber- of sponsrubberprofiel