Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

Rubberen traptredeprofielen: traplijsten en hoeken

Rubberen traptredeprofielen

Trappen kom je overal tegen: in privéwoningen, op diverse werkplekken en in openbare instellingen. Trappen dienen zowel functioneel als esthetisch te zijn. Dankzij de mooie en duurzame rubberprofielen van Technirub is een fraaie trapafwerking nu binnen handbereik!

 

Technirub heeft in de webshop de meestgebruikte universele rubberen trapstrippen opgenomen. Dit zijn standaardtraptredeprofielen in de kleur zwart. Deze profielen kunnen ook op maat of in de door u gewenste RAL-kleur of hardheid worden gemaakt.

 

Bekijk ons assortiment rubberen traptredeprofielen en maak uw trap mooi en veilig.

Profielen voor traptrede

 

Trapprofielen die gemaakt worden van duurzaam technisch rubber zijn bestand tegen veel invloeden, waardoor traptreden lange tijd van eventuele beschadigingen gevrijwaard blijven.

 

Antislip-eigenschappen van deze trapprofielen

Het bieden van veiligheid aan trapgebruikers is enorm belangrijk. Of dit nou thuis, op het werk of in de openbare ruimte is. Veilige trappen zijn antislip. Een nat oppervlak kan zeer gevaarlijk zijn en tot ernstige ongevallen leiden. Om dit te voorkomen heeft Technirub diverse oplossingen in zijn assortiment opgenomen, waaronder rubberproducten die over diverse antislipeigenschappen beschikken. Antislip-trapprofielen mogen niet ontbreken op buiten- en binnentrappen en diverse opstapjes.

 

De rubberen antislipstrips verschillen niet veel van traditionele rubberen strips, het is voornamelijk de structuur van het trapprofiel dat anders is. Deze profielen zijn voorzien van diverse groeven in het oppervlak. Deze groeven verhogen de antislip-eigenschappen en zorgen voor een veilig gebruik van elke trede.

 

Antislip-trapprofielen zijn multifunctioneel. Ze beschermen traptreden tegen beschadigingen en het antislip-oppervlak biedt bescherming tegen uitglijden.

 

Trapdoppen

Rubber trapdoppen

Naast diverse rubberen antislipstrips heeft Technirub ook trapdoppen voor metalen traptreden in het assortiment.

Met dit uitgebreide rubberen antislipassortiment voor traptreden is uw veiligheid op elke trap gewaarborgd.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bekijk nu standaard profielen van rubber in de webshop

Webshop

Vrijblijvend een offerte aanvragen