Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

Rubberen L-profielen zijn ontworpen om randen te bedekken. Maar naast het afdekken van diverse soorten randen worden rubberen L-profielen ook als dilatatievoeg/dilatatieband en als afsluitrubber gebruikt.

 

Kenmerken van rubberen hoekprofielen

rubberen hoekprofielenDeze producten kenmerken zich door hun diverse vormen, afmetingen, kleuren en gebruikte rubbersoorten. Rubberen profielen van het type L worden vaak gebruikt in de industrie, bouw en transportsector. Door de samenstelling van de rubbercompound zijn deze profielen ook geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Onze experts denken graag met u mee bij het kiezen van de juiste rubbercompound voor uw L-hoekprofiel.

 

De meest gangbare rubberen L-profielen kunt u direct bekijken en bestellen in onze webshop.

Voor het maken van een rubberen hoekprofiel naar uw eigen specificaties kunt u direct contact opnemen met onze rubberspecialisten. Zij geven u vrijblijvend advies.

 

 

Monteren van het rubberen L-profiel

Hoe het L-profiel moet worden gemonteerd hangt af van de toepassing van het rubberen L-profiel.

Vaak wordt het vlakke gedeelte van het rubberen hoekprofiel op een metalen of houten strip gelegd voor de verlijming. Op deze wijze kan een goede bevestiging op de ondergrond worden verkregen. Deze wijze van montage is niet voor elk profiel geschikt en daarom zijn er ook diverse rubberen L-profielen leverbaar die kunnen worden vastgeklemd. Neem voor al uw vragen met betrekking tot rubberen L-profielen contact op met onze rubberspecialisten.

Ontvang een vrijblijvend en deskundig advies