Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

De hoogste kwaliteit van materialen en methoden voor het maken van rubberen afdichtingen maakt deze afdichtingen extreem duurzaam en veelzijdig. Hierdoor komen veel klanten bij ons terug. Vertrouwen en klanttevredenheid zijn onze drijfveren. Wij willen rubber flenspakkingen produceren die voldoen aan de allerhoogste normen.

 

   Productie van afdichtingen - wat zijn de voordelen van onze rubberproducten?

        Gunstige prijzen van het assortiment;
        Gebruik van hoogwaardige pakkingmaterialen;
        Tijdige leveringen en korte introductiedata voor nieuwe series;
 

 

Flenspakkingen, mangatpakkingen en afdichtingen kunnen van verschillende soorten rubber worden gemaakt, zoals NBR, neopreen, SBR, natuurrubber en TPE. Afdichtingen worden gemaakt van onder andere plaatrubber en celrubber, maar op aanvraag leveren wij eveneens afdichtingen van andere materialen.

Pakkingen worden gesneden, gestanst of geplot. Met ons moderne machinepark kunnen we afdichtingen op verschillende manieren produceren. Onze rubber- en siliconenproducten zijn aangepast aan de werkelijke behoeften van de klant.

Flenspakkingen
Bij Technirub kunt u terecht voor zowel grote als kleine series flenspakkingen, met gegarandeerde korte levertijden.

 

Bekijk in de webshop ons standaardassortiment van rubberen flenspakkingen, mangatpakkingen en afdichtingen. Neem bij vragen contact op met onze specialisten, zij beantwoorden graag al uw vragen en verstrekken desgewenst aanvullende informatie.

Mocht de maat van uw flenspakking of mangatpakking niet in onze webshop staan, dan volstaat een monster, (handgemaakte) tekening of schets om een offerte te kunnen maken. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een geheel vrijblijvende offerte.

 

 

 

Technirub is gespecialiseerd in technisch rubber.

In 2021 heeft Technirub een nieuw soort plaatmateriaal op de markt gebracht waarvan pakkingen worden geproduceerd die 100% recyclebaar zijn. Bent u benieuwd of dit rubbersoort ook geschikt is voor uw toepassing?
Lees hier verder over flenspakkingen, mangatpakkingen en afdichtingen uit TPE-rubber, een materiaal met vele voordelen.