Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

Rubber vouwbalgen voor vele toepassingen

rubber vouwbalgen

Rubberen balgen, ook wel harmonicarubbers genoemd, beschermen de bewegende delen van apparaten en machines tegen beschadigingen, vuil, water en vet. Ze worden voornamelijk gebruikt in de automobiel- en elektrotechnische industrie als bescherming voor bijvoorbeeld (rem)leidingen en elektrische kabels.

 

Rubber vouwbalgen hebben altijd nét niet de gewenste maat. Daarom hebben wij 3 universele rubberen balgen ontwikkeld die heel eenvoudig op maat kunnen worden gemaakt. De uiteinden van deze universele balgen zijn af te knippen op de gewenste inwendige diameter.

Naast deze universele rubberen balgen levert Technirub ook andere vouwbalgen. Deze balgen en de universele 3-in-1-balg kunt u direct bestellen via onze webshop.

 

Rubberwinkel

 

Rubberen vouwbalg als maatwerkoplossing

Wanneer de door u gewenste vouwbalg niet beschikbaar is, kan Technirub deze op zeer korte termijn voor u op maat maken. Bij het op maat maken van een vormwerkproduct biedt Technirub ondersteuning vanaf het bepalen van de maat. Ook na realisatie van de opdracht zijn onze specialisten u graag van dienst.

 

Geïnteresseerd in vouwbalgen op maat? Lees dan verder over vormwerkartikelen of neem direct contact op met onze specialisten.

>>> Informatie over vormwerkartikelen <<<

 

Ontvang een vrijblijvend en deskundig advies