Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

Rubberonderdelen voor vaartuigen (o.a. zeilboten, jachten, motorboten en kajakken)

Rubberonderdelen voor vaartuigen
Rubberonderdelen voor vaartuigen zijn zowel geschikt voor nieuw te bouwen boten als voor reparatie en restauratie van bestaande boten. Het brede scala aan rubberproducten van Technirub stelt u in staat om rubberproducten te bestellen die het beste aan uw eisen en wensen voldoen.

Naast de populaire afdichtingen, stootprofielen en rubberen koppelingsinzetstukken verkopen wij ook elementen als bootfenders en scheepsbumpers. Dit zijn bootaccessoires die erg goed beoordeeld worden door consumenten, omdat deze producten van eersteklas technische rubbers zijn gemaakt.


Al deze producten zijn perfect bestand tegen een continue blootstelling aan weersomstandigheden.


  Ankers
  Rubberen peddelhouders
  Rubber-metaal rollers
  Beschermkappen en afsluitdoppen
  Stootlijsten en stootranden
  Afsluitrubbers, o.a. raamrubbers
  Antislipmatten


Eigenaren maar ook producenten van vaartuigen waarderen al onze rubberproducten.

 

Heeft u vragen over rubberproducten voor vaartuigen?

Direct een specialist spreken

 

Van alle bovengenoemde rubberonderdelen voor boten zijn stootranden het meest populair onder alle vaartuigliefhebbers.

 

Rubberen stootranden (fenders), waarvoor worden ze gebruikt?

Een TPE-fender is een zeer duurzaam element dat zelfs de structuur van een boot verstevigt. Een rubberen fender loopt rondom het schip, meestal op het punt waar de scheepsromp en het dek met elkaar verbonden zijn. Door het plaatsen van een rubberen fender wordt een schip beschermd tegen tal van beschadigingen, waaraan boten bij het in- en uitvaren van havens het meest worden blootgesteld. Een botsing met een andere boot of tegen andere objecten kan ernstige gevolgen hebben. Door de scheepsromp te verstevigen met een rubberen stootrand kunt u schade en dure reparaties voorkomen.
Om het risico op schade te minimaliseren, is het raadzaam om ook aanlegsteigers te voorzien van stootlijsten (steigerstootrand ofwel rubberen steigerfender).


Alle rubberen stootranden en steigerstootranden zijn direct online te bestellen.

Bestellen

 

Rubberen stootranden (fenders) in het dagelijks leven

Rubberen stootranden zijn niet alleen voor boten en aanlegsteigers maar ook voor gebruik op het vasteland erg praktisch.
TPE-fenderstrips worden op veel plaatsen toegepast, bijvoorbeeld op parkeerplaatsen, waar ze o.a. gasleidingen of brandkranen beschermen. Ook in ziekenhuizen worden rubberen stootprofielen toegepast, die volgens strikte normen moeten worden geproduceerd. Deze rubberen stootprofielen worden daar op muren gemonteerd ter voorkoming van beschadigingen en tegelijkertijd om kinderen en pati├źnten te beschermen. In de dagelijkse praktijk blijkt dat dit soort stootranden erg nuttig zijn.


U kunt met al uw vragen terecht bij onze specialisten, zij helpen u graag verder.

Contact opnemen