Bezig met laden...

Toepassingen van kantprofielen met en zonder sponsrubber of volrubber afdichting

Wij hebben een groot assortiment in profielen, zoals klemprofielen, kantprofielen, afwerkprofielen en scherpe randen profielen. Kantafwerkprofielen zonder afdichtingsrubber zijn geschikt als afwerking van scherpe randen en kanten.

Dit profiel heeft als functie plaatwerk af te werken door middel van de klemmende werking van het profiel. Een klemprofiel heeft een inlage die gemaakt is van staal, roestvast staal of nylon. De buitenzijde van dit profiel kan gemaakt zijn van PVC, EPDM-rubber of siliconen.

 

Verschillende kantprofielen

Er zijn diverse varianten van deze profielen verkrijgbaar. De profielen kunnen worden gemaakt van alleen PVC, PVC met een sponsrubberpofiel, met een volrubberprofiel of met borstels. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Ook zijn er kantprofielen of zelfklemmende profielen van EPDM of siliconenrubber.
Belangrijk om te weten is in welke bochten het materiaal gebogen kan worden. In onze shop zijn per profiel buigingsmogelijkheden aangegeven.

 

Kantprofielen bestellen

Voor het online bestellen van rubber kantprofielen, zelfklemmende profielen en vele andere technische rubberartikelen verwijzen wij u graag naar onze webshop.

 

PVC met metalen strip Bovenafdichting kantprofiel Zijafdichting kantprofiel
PVC met metalen strip Bovenafdichting kantprofiel Zijafdichting kantprofiel
     
Kantprofiel met lip Kantprofiel grijs Kantprofiel met lip
Kantprofiel met lip Kantprofiel grijs Kantprofiel met lip
     
Kantprofiel sponsrubber Kantprofiel pvc Kantprofiel sponsrubber zijkant
Kantprofiel sponsrubber Kantprofiel Kantprofiel
sponsrubber zijkant

 

Mocht het door u gewenste artikel niet in onze webshop staan, dan volstaat een monster, (handgemaakte) tekening of schets om een offerte te kunnen maken.