Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

In de zomervakantie is Technirub drie weken gesloten. Wij zijn niet bereikbaar vanaf vrijdag 19 juli t/m vrijdag 9 augustus.

Dat betekent dat alle bestellingen die na 17 juli zijn geplaatst, pas in week 33 door ons in behandeling worden genomen.

Header image

Rubberbochten worden op een kern gemaakt en kunnen worden geleverd met of zonder inlage.

Algemene informatie over rubberbochten

Flexibele slangen en gegoten koppelingen worden gemaakt voor diverse installaties, zoals water-, lucht-, olie- en brandstofinstallaties en vele andere installaties in motorvoertuigen en bouwmachines.

Rubberbochten

Ze worden gebruikt in koelsystemen, turboladers, toevoertanks, overlopen en ontluchtingssystemen. Flexibele slangen worden o.a. gemaakt van EPDM, NR/SBR, neopreen en siliconenrubber met verschillende uitwendige structuren en verstevigingen (polyester, aramide, glas, stalen spiralen). Dit is afhankelijk van het materiaal, de wanddikte, werkdruk (tot enkele bar) en werktemperatuur. Flexibele slangen en gegoten koppelingen zijn verkrijgbaar in de vorm van slangen, rechte en haakse koppelingen, ellebogen en verloopkoppelingen voor gebruik in technische ruimtes. De rubberbochten kunnen ook worden voorzien van een splitsing.

 

 

Rubberbochten worden op maat gemaakt

Bochten en slangen worden alleen naar tekening of model gemaakt. Een monster, (handgemaakte) tekening of schets voldoet om een offerte te kunnen maken.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor rubberen slangen met of zonder versteviging