Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Rubber doorvoertules, kabeltules en beschermrubbers

Toepassingen van rubber doorvoertules, kabeltules en beschermrubbers.

Rubber  tules worden meestal gebruikt om kabels en leidingen te beschermen als deze door metalen of huiten gaten in platen worden doorgevoerd tegen beschadiging. Maar ook als afsluitier om water, vuil e.d. buiten de toepassing te houden. Kniktules worden gebruikt om beschadigingen tegen te gaan bij apparaten waar de kabel uitsteekt.

Rubberkwaliteiten voor tules

Rubber doorvoertules worden standaard gemaakt in een ozon- en uv-bestendige rubberkwaliteit.  De doorvoertules zijn gemaakt van slijtvast materiaal met een goede bestendigheid tegen inscheuren en kerven. Andere rubberkwaliteiten of compounds zoals siliconenrubber, EPDM, NR/SBR zijn op aanvraag eveneens verkrijgbaar. Rubber doorvoertules worden ook gemaakt naar uw tekening of model.

Bestellen van doorvoertules

 Om rubber doorvoertules online te bestellen, verwijzen wij u graag naar onze webshop.

 Mocht u het door u gewenste artikel niet in onze webshop vinden, dan is een monster, schets of (handgemaakte) tekening voldoende om een offerte te kunnen uitbrengen. Uw schets of tekening kunt u sturen via het contactformulier.

doorvoertule ronddoorvoertule recht

Copyright © 2019 Technirub