Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Header image

Doorvoertules (ook wel: rubbertules) worden meestal gebruikt om kabels en leidingen te beschermen die door gaten in metalen of houten platen worden geleid.

 

Kabeldoorvoertules zijn niet alleen esthetisch, maar ook functioneel. De kabeldoorvoeren en rubberen tules die wij aanbieden, dekken scherpe randen en constructiegaten af. Ze dienen echter ook om een toepassing af te sluiten van onder andere water en vuil. Kniktules worden gebruikt om beschadiging van kabels tegen te gaan. Vanwege hun brede toepassingsmogelijkheden wordt dit product steeds populairder.

 

Rubberen doorvoertules worden standaard gemaakt van een ozon- en uv-bestendige rubberkwaliteit (EPDM). Dit materiaal is slijtvast en goed bestand tegen inscheuren en kerven. Rubberen tules in andere rubberkwaliteiten of -compounds, zoals siliconenrubber en NR/SBR, zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

Welke soorten standaard doorvoertules zijn er?

Doorvoertules

Ronde, ovale en vierkante doorvoertules zijn geschikt voor gaten die in een plaat worden gezaagd. Ze worden vaak gebruikt om kabels te beschermen tegen scherpe randen of om deze te ontlasten. Wanneer er een gat in een plaat wordt gezaagd, heeft dit gat vaak scherpe randen. De doorvoertule zorgt er niet alleen voor dat de opening er netter uitziet, maar vermindert ook eventuele speling bij kabels en leidingen die door de opening gaan. De meeste ronde, ovale en vierkante doorvoertules worden in een opening gedrukt of geklikt.

 

Hoe kiest u een doorvoertule?

Als u op zoek bent naar ronde doorvoertules dient u rekening te houden met de plaat en het gat waarin u het wilt monteren. De doorvoertule moet dezelfde maat hebben als de diameter van het gat in de plaat en de dikte van de plaat. De diameter van het binnenste gat moet ook overeenkomen met de dikte van de kabel. Houd er rekening mee dat alle maten van de tules in millimeters (mm) zijn vermeld.

 

Ons assortiment omvat kabeldoorvoeren en rubberen tules in vele maten. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm voor uw specifieke toepassing. In onze webshop hebben we voor elk product gedetailleerde technische gegevens opgenomen, hetgeen uw keuze zal vergemakkelijken. Bekijk direct ons volledige assortiment aan rubberen tules.

 

 

Ons team geeft indien nodig professioneel advies, dus neem gerust contact met ons op - wij beantwoorden graag al uw vragen met betrekking tot het assortiment aan rubber doorvoertules en helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing.

 

 

   

Aarzel niet bij vragen en neem contact op met een van onze specialisten!

Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het kiezen van het juiste product.

   Bel de rubberspecialist            E-mail de rubberspecialist