Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Kantprofielen (zelfklemmende U-profielen)

Zelfklemmende kantprofielen met en zonder sponsrubber of volrubber afdichting voor afdichting en kantafwerking

Zelfklemmende U-profielen met en zonder sponsrubber of volrubber afdichting worden gebruikt als afwerkprofiel, kantafwerkprofiel, afdichtingsprofiel of stootrand. Ook worden deze zelfklemmende profielen gebruikt als bescherming voor kabels en leidingen door ze in gaten in plaatmateriaal te klemmen. De meeste profielen worden gemaakt van PVC met een metalen inlage. Deze profielen kunnen uitgevoerd worden met een aangevulcaniseerd volrubber of sponsrubber profiel aan zowel de boven- als onderzijde. Voor speciale doeleinden zijn er profielen leverbaar die uitgevoerd zijn in EPDM of siliconenrubber. De prijzen en bestelhoeveelheden van die speciale profielen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

De profielen zijn, mits niet uitverkocht, op voorraad en per lopende meter te bestellen. Alleen volle rollen zijn te retourneren, speciaal voor u afgesneden producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

 

Bij het artikel wordt de buigingsradius vermeld zodat u kunt controleren of het door u gewenste profiel voor u toepasbaar is. 

Zelfklemmend profielKantprofiel

Uitleg voor de tekening met de buigingsradius:

a = kleinste buigingsradius welke mogelijk is om een plaat heen

b = kleinste buigingsradius welke mogelijk is in bijvoorbeeld een gat of in de binnenbocht van een plaat.

c = kleinste buigingsradius welke mogelijk is aan de buitenzijde van een bocht. Deze maat is vooral belangrijk als het een gecombineerd profiel is met een aangehecht sponsrubber of volrubber profiel.

d = kleinste buigingsradius welke mogelijk is aan de binnenzijde van een bocht. Deze maat is vooral belangrijk als het een gecombineerd profiel is met een aangehecht sponsrubber of volrubber profiel.

39 Artikel(en)

per pagina

39 Artikel(en)

per pagina

Copyright © 2019 Technirub