Belangrijke informatie i.v.m. het coronavirus/COVID-19.

Bestellen op technirub.nl kan altijd. Houd er wel rekening mee dat de bezorging langer kan duren dan u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele leveringsvertragingen.

 

Vloerrubber (geprofileerd plaatrubber)

Vloerrubber en anti-slip rubber

Geprofileerd vloerrubber  wordt niet alleen gebrukt op de vloer voor anit-slip eigenschappen. Vloerrubber en anti-slip rubber wordt ook veel gebuikt in in de kofferbak van personenauto's, achter in bestelwagen en in vrachtwagens. Uiteraard zijn ook de toepassingen in bijvoorbeeld bussen uiteraard heel bekend. Dit materiaal laat zich prima verlijmen. Afhankelijk van toepassing zijn er een vele mogelijkheden, waarbij de ribloper en checkermat (traanplaat) op gebied van bijvoorbeeld anti-slip het meest gebruikt worden.

Geprofileerd plaatrubber leveren wij uit voorraad

Vloerrubber (lopers en matten) is in vele oppervlakte structuren, kwaliteiten en kleuren verkrijgbaar. Vloer- en plaatrubber wordt speciaal voor u van de rol afgesneden als u geen volle rol koopt. Dit houdt in dat eventueel retourneren of ruilen van een door u besteld en speciaal voor u afgesneden stuk plaat- of vloerrubber niet mogelijk is.

Gestanst vloerrubber

UIteraard is het mogelijk om vloerrubber in iedere gewenste vorm te snijden of stansen.

 

Voor meer eigenschappen details van vloerrubber verwijzen wij u naar onze website met bijbehorende datasheets of neemt u contact met ons op.

 

Plaatmateriaal of pakkingplaat wordt ook geheel profielloos dus glad geleverd in allerlei soorten rubber als NR/SBR, Nitril, EPDM en vele andere soorten. Bekijk hier ons ruime assortiment met pakkingmateriaal en plaatrubber. 

 

Flenspakkingen, afdichtingen en enige honderden maten rubber ringen worden van glad en profielloos plaatmateriaal gemaakt. Kijk op onze pagina met rubber ringen in allerlei soorten en maten voor het assortiment.

 vloerrubber fijnribloper en noppenplaat

9 Artikel(en)

per pagina

9 Artikel(en)

per pagina

Copyright © 2019 Technirub